Baun Und Pfergarten

Høsten blir lilla, grønn og rutete

I hvert fall i følge det danske klesmerket Baum und Pferdgarten, som viste sin kommende høstkolleksjon under moteuken i København i går. Se bildene fra visningen her!

 - Den rutete trenden som vi så mye av i fjor holder seg hett også den kommende høstsesongen, men denne gangen med mer frihet til å leke med mønstermiks. Klassiske ruter og hundetannsmønster kan kombineres og styles sammen, slik Baun und Pfergarten viste i går, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som er på plass i København.

Les også: Nå skal du ha nettingstrømpene utenpå pumpsene

image: Høsten blir lilla, grønn og rutete

RUTER & HUNDETANNSMØNSTER: Den rutete trenden er fortsatt hett etter forrige høstsesong, men dropp kombinasjonene med denim den kommende høsten, og lek heller med mønstermiks i hundetannsmønster og klassiske ruter. Foto: Copenhagen Fashion Week.

 - Det betyr at du trygt kan gjenbruke de rutete trendplaggene du har fra forrige sesong, men med en litt annerledes styling enn i fjor, tipser Celine.

Fargen grønn går igjen fra tidligere høsttrender, men denne gangen i en sterkere, mosegrønn variant.

 - Baum und Pfergarten introduserte også en helt ny trend for høsten med plagg i lilla. Det er veldig lenge siden vi har sett lilla på catwalken, og det var kult og inspirerende stylet. Blant annet i et antrekk bestående av en rutete skinngenser i lilla og svart over et pusete lilla skjørt.

Les også: Russisk-inspirert høst hos Stylein

image: Høsten blir lilla, grønn og rutete

FARGETREND: Baum und Pfergarten introduserte lilla som en fargetrend for høsten på sin visning i København. Grønt går igjen fra tidligere høstsesonger, men denne gangen i en sterkere og klarere mosegrønn. Foto: Copenhagen Fashion Week.