Baun Und Pfergarten

Høsten blir lilla, grønn og rutete

I hvert fall i følge det danske klesmerket Baum und Pferdgarten, som viste sin kommende høstkolleksjon under moteuken i København i går. Se bildene fra visningen her!

Høsten blir lilla, grønn og rutete
Publisert
Sist oppdatert

 - Den rutete trenden som vi så mye av i fjor holder seg hett også den kommende høstsesongen, men denne gangen med mer frihet til å leke med mønstermiks. Klassiske ruter og hundetannsmønster kan kombineres og styles sammen, slik Baun und Pfergarten viste i går, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som er på plass i København.

Les også: Nå skal du ha nettingstrømpene utenpå pumpsene

RUTER & HUNDETANNSMØNSTER: Den rutete trenden er fortsatt hett etter forrige høstsesong, men dropp kombinasjonene med denim den kommende høsten, og lek heller med mønstermiks i hundetannsmønster og klassiske ruter. Foto: Copenhagen Fashion Week.

 - Det betyr at du trygt kan gjenbruke de rutete trendplaggene du har fra forrige sesong, men med en litt annerledes styling enn i fjor, tipser Celine.

Fargen grønn går igjen fra tidligere høsttrender, men denne gangen i en sterkere, mosegrønn variant.

 - Baum und Pfergarten introduserte også en helt ny trend for høsten med plagg i lilla. Det er veldig lenge siden vi har sett lilla på catwalken, og det var kult og inspirerende stylet. Blant annet i et antrekk bestående av en rutete skinngenser i lilla og svart over et pusete lilla skjørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer