Strikkejakke

Høstens 40 flotteste cardigans

Plagget som funker til alt!

BREDT UTVALG: Det finnes en cardigan for alle. Finn din favoritt (og mer info om priser og merke) i bildeviseren under. Foto: Produsentene
BREDT UTVALG: Det finnes en cardigan for alle. Finn din favoritt (og mer info om priser og merke) i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har sikkert flere i skapet allerede. Men av en eller annen grunn er det alltid plass til en cardigan til.

I høst kan du glede deg over et bredt utvalg med lekker strikk – det finnes en til alle, uansett om du kjører lady- eller grungestil i høst.

SE OGSÅ: Høstens hotteste trender

Anvendelig plagg

Cardigan er plagget som funker til alt. Den kan like godt brukes til den nye fine høstkjolen som til et par slitte jeans.

Høstens cardigans følger selvfølgelig sesongens store trender. Fra ladylike med blonder og puffermer – til grungy grovstrikkede, oversized modeller.

Stylingtips: En stor cardigan blir straks mer feminin og pyntet hvis du legger til et smalt skinnbelte i midjen.

Finn din favoritt blant disse 40:


Oppkalt etter en mann

Selv om cardiganen først og fremst blir sett på som noe for oss kvinner, er plagget faktisk oppkalt etter en mann: James Brudenell, den syvende earlen av Cardigan.

Opprinnelig var cardiganen (klesplagget, altså) en militærjakke av børstet ull med pelskrage, som ble flittig brukt av Cardigan (mannen) og den britiske brigaden under Krimkrigen.

Det er med andre ord ikke et moderne fenomen med militære plagg i trendbildet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer