Smykker

Høstens fineste smykker

De beste kjøpe- og stylingtipsene får du her!

HØSTENS SMYKKER: Tilbehøret gjør mye for antrekket. Her er høstens trender og de beste kjøpetipsene! All kjøpsinfo finner du i bildekarusellene lengre ned i saken. Foto: Produsentene
HØSTENS SMYKKER: Tilbehøret gjør mye for antrekket. Her er høstens trender og de beste kjøpetipsene! All kjøpsinfo finner du i bildekarusellene lengre ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lekre smykker hever antrekket mange hakk, og det er ikke alltid så mye som skal til. Et par store øredobber eller flere små armbånd er som regel nok.

Det viktigste er at du finner tilbehør som kler deg og som passer din stil, men det er alltids lov å la seg inspirere av årets trender.

LES OGSÅ: Høstens fem største trender

Høstens smykketrender


Statementsmykkene har lenge regjert i motebildet, og trenden bare fortsetter og fortsetter .

Gylne toner

Gull og rosé gir deg et varmt og fint uttrykk. Gull er alltid en stor del av motebildet, mens rosé er noe som har blitt mer populært den siste tiden.

Juvelfarger

Sett farge på hverdagen med smykker i smaragdgrønt, rubinrødt og safirblått. Disse fargene gir antrekket er glamorøst og eksklusivt preg.

Rocka

Foretrekker du sølv fremfor gull? Fortvil ikke! Både klart og okidert sølv er stort på smykkefronten. Med nagler og andre rå detaljer understreker du den rocka stilen.

LES OGSÅ: Eksklusivt intervju med norsk smykkedesigner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer