Utringning

Høstens fineste XL-mote

Det er ikke størrelsen det kommer an på, men valg av riktige klær! Her er tipsene til hvordan du blir smashing.

AKKURAT PASSE STORT: Fra venstre trendy jeans i flatterende stretchstoff (kr 350, Lindex), plommefarget silketunika (kr 900, Saint Tropez), grått bredt belte (kr 150, H&M) og høye støvletter med vidt skaft (kr 400, Nilson). Foto: Jøran J. Marstrander
AKKURAT PASSE STORT: Fra venstre trendy jeans i flatterende stretchstoff (kr 350, Lindex), plommefarget silketunika (kr 900, Saint Tropez), grått bredt belte (kr 150, H&M) og høye støvletter med vidt skaft (kr 400, Nilson). Foto: Jøran J. Marstrander Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ifølge en undersøkelse gjennomført av den britiske apotekkjeden Lloydspharmacy viser det seg at mer enn en tredjedel av alle kvinner kjøper klærne sine for små med vilje.Selv om det er mange ulike årsaker til at vi vil se mindre ut - hvorfor ikke kjøpe klær i riktig størrelse i stedet, som viser kroppen din respekt? Butikkene flommer over av mote som passer for alle med frodig fasong denne høsten. Hemmeligheten er bare å vite hva du skal velge, og hvordan du skal komponere antrekket.Se våre klestips lenger ned i saken.
 • Les også: Juks deg til drømmekroppen
 • Slik får du maks ut av figuren

  Vide kjoler og tunikaer er kjempefint for deg med litt former. Klærne er både behagelige og flatterende, og ikke minst er utvalget i butikkene enormt denne sesongen. Bare å velge og vrake. Bruker du et belte i livet, får du dessuten en flott midje.Kombinèr de lange toppene med trange bukser eller tights. Husk at stretchstoff er supert å bruke.Trange cocktailkjoler er heller ikke forbeholdt de aller minste - bruk dem med et tynt belte i livet, sprett champagnen og lev livet i sus og dus. Vær heller ikke redd for å bruke høye støvletter. Det finnes mange modeller med vidt skaft som passer til kraftige legger.Husk også at tilbehør kan gjøre mye for et antrekk. Lange smykker er hot, og trekker oppmerksomheten vekk fra problemområdene. Ellers bør du styre unna overdeler med A-form eller høy hals - disse har en tendens til å få deg til å virke større.

  Hotte plagg som funker her (flere klestips under):

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.