Trend

Høstens hotteste jakke?

Det kryr av akkurat denne typen i sosiale medier og i butikk!

RUTETE HØSTJAKKE: Akkurat jakker som denne du ser her kryr det av i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram @pernilleteisbaek
RUTETE HØSTJAKKE: Akkurat jakker som denne du ser her kryr det av i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram @pernilleteisbaek Vis mer
Publisert

Artikkelen inneholder shoppinglenker

Hvis det er et plagg vi har sett spesielt mye av på sosiale medier - og i butikk - den siste tiden, så er det den rutete skjortejakken. Ofte kan disse jakkene brukes alene som en overdel - nettopp fordi den har et tynnere stoff som en skjorte, men akkurat nå er det de tjukkere høstjakkene som gjelder.

Vi tok nemlig turen innom Instagram og fant en rekke bilder av kule jenter som har tatt i bruk det som må være et av høstens hotteste plagg!

Jakken kommer i både lang og kort variant, så her er det rett og slett bare å finne den som passer best for deg. Likt for alle er de store rutene som er på jakken. La deg inspirere av noen av antrekkene her:

Kanskje har du allerede en rutete jakke hengende i klesskapet, men hvis ikke kan du ta en titt på noen av høstens jakkefavoritter her:

Annonse: Her kan du bestille

Annonse: Bestill den direkte her

Annonse: Her kan du bestille denne jakken

Annonse: Bestill denne jakken her

Annonse: Bestill denne jakken her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer