Lakk

Høstens hotteste klær kommer i en glossy variant

Slik styler du den edgy looken!

Publisert
Sist oppdatert

Vi kan ikke få sagt hvor mye vi ELSKER lakk akkurat nå. Skinnplagg har alltid vært en garderobefavoritt, og skinnjakken er virkelig et plagg som alle burde ha hengende i klesskapet. Men det vi har lagt merke til den siste tiden, er at plaggene har fått enda en mer edgy look. Nå har skinnet nemlig fått en glossy overflate, noe som vi også kaller for lakk. 

Vi har sett at streetstyle-stjerner som Pernille Teisbæk og Veronika Heilbrunner har falt pladask for lakk-trenden, og under moteuken i København hadde begge to valgt å bruke sine lakkplagg med rosa tilbehør - bare se på disse bildene av de kule damene! Under visningene for årets høstsesong, så vi også at designere som Louis Vuitton, Isabel Marant og Nina Ricci hadde valgt å sette fokus på lakk, noe som også gjorde at dette raskt ble plukket opp av kjente moteprofiler som Poppy Delevingne og Anna Dello Russo, som igjen ble knipset av streetstyle-fotografer i verdens største motehovedsteder. 

Og akkurat som disse freshe damene, har også vi forelsket oss i lakk. Det er utrolig mange måter du kan ta i bruk denne trenden på. Det kan enten være på en enklere og mer subtil måte i form av et par lekre sko eller en kul veske, eller så kan du kjøre på med en jakke eller kjole. Vi liker også veldig godt å bruke et sort lakkskjørt sammen med en mer avslappet overdel - en collegegenser eller strikkagenser, for eksempel, og variere med pumps og sneakers. 

Under finner du noen av våre lakkfavoritter som du finner i butikkene akkurat nå!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer