Bli Ny Med Kk

Høstens hulder

Tone Rise (36) startet dagen som langhåret blondine, men før kvelden kom, var hun blitt tøff, rufsete og mørkhåret.

Hatt i filt med uttrekkbar spiral (kr 1600, Hillevi Huse) til strikket jakke i flere grønntoner og skinnsnøre i livet (kr 800, Mexx) under hvit bluse (kr 1000, Hunky Dory) med lange ermer. Bukser med spensel rundt leggen (kr 650, benetton) og støvletter (kr 600, Bianco).
Hatt i filt med uttrekkbar spiral (kr 1600, Hillevi Huse) til strikket jakke i flere grønntoner og skinnsnøre i livet (kr 800, Mexx) under hvit bluse (kr 1000, Hunky Dory) med lange ermer. Bukser med spensel rundt leggen (kr 650, benetton) og støvletter (kr 600, Bianco). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
PERSONLIGE DATA
Navn: Tone Rise
Alder: 36
Bosted: Oslo
Sivilstatus: Singel
Yrke: Journalist og lingvist
Høyde: 165 cm
Størrelse: 38
Interesser: Quiz og kor

Tone stilte på kort varsel da den opprinnelige kandidaten meldte forfall samme dag som fotoopptaket var. Det eneste kravet hun stilte, var at vi ikke klipte mye av håret. Dette er noe Bli Ny-teamet normalt ikke sier ja til, men fordi Tone var så sporty og stilte opp, sa KK ja denne gangen. Grunnen til at vi ønsker å ha frie tøyler, er at fasongen på håret gjør mye for ansiktet, og i mange tilfeller hjelper ikke frisyren å få fram det positive, men i stedet understreke det som burde vies minst oppmerksomhet. Tone var klar for en annerledes opplevelse, og syntes det var gøy å få med seg noen tips på veien. – Jeg har lyst på hulderhår, sånn litt rufsete, sa Tone, som egentlig var veldig fornøyd med den blonde fargen hun hadde på håret. Rufsete ble det, men fargen fikk hun ikke beholde.

Tones antrekk på bildet i toppen består av hatt i filt med uttrekkbar spiral (kr 1600, Hillevi Huse) til strikket jakke i flere grønntoner og skinnsnøre i livet (kr 800, Mexx) under hvit bluse (kr 1000, Hunky Dory) med lange ermer. Bukser med spensel rundt leggen (kr 650, benetton) og støvletter (kr 600, Bianco).

KLESTIPS
Tone er en vakker kvinne i en perfekt 38-størrelse. Hun kan bruke det hun måtte ønske, bare hun følger noen råd og er mer bevisst på hva klærne gjør for kroppen. Fargen i øynene blir framhevet ved å bruke kontraster som grønnfargen vi valgte. Den korte buksen på før-bildet med lavt liv gjør beina kortere, og lommene på buksen framhever det bredeste partiet. Tone kan i stedet velge en kortere bukse som går rett under kneet og gjerne en med høyt liv. Da vil beina virke lengre og harmonere mer i forhold til at hun er lang i livet. Tones sandaler har remmer som deler opp foten. Hvis hun i stedet hadde brukt sandaler med høye hæler i en lysere farge, ville beina virket lengre.

SMINKETIPS
Vi dempet partiet rundt kinn og øynene med concealer, og en lett makeupkrem ble lagt
over hele ansiktet. Til daglig kan det være nok med en farget dagkrem. Gylne farger på øyeskygge og brun skygge i globallinjen er brukt. Brun kajal langs vipperanden både oppe og nede, ikke hele veien, kun til midt på pupillen, og godt med brunsvart maskara. Brynene ble korrigert med øyebrynsskygge. Hvis du farger håret i en mørkere nyanse, vær oppmerksom så brynene ikke blir for lyse. Rouge ble lagt i kinnene, og munnen er tegnet opp med lipliner og fylt med ferskenfarget leppestift.

HÅRTIPS
Tone var fornøyd med lyst hår, men det blonde skaper liten kontrast til ansiktet. Den
mørkere fargen gir litt mer glød til ansiktet. Håret er først klipt litt opp, noe som gir en lettere effekt uten at det går ut over lengden. Deretter er det farget med en glansvask før
det er lagt inn lysere felter for å få liv og spill fram i håret. Håret ble krøllet og kreppet, en liten flette på siden tar bort sideluggen og åpner ansiktet.

FØR: Tone får beholde lengden, men ikke det blonde håret.
FØR: Tone får beholde lengden, men ikke det blonde håret. Vis mer
ETTER: - Jeg har bare positive fått positive tilbakemeldinger på håret.
ETTER: - Jeg har bare positive fått positive tilbakemeldinger på håret. Vis mer
Høye skinnstøvler med nedbrett (kr 1090, Pieces by Bestseller).
Høye skinnstøvler med nedbrett (kr 1090, Pieces by Bestseller). Vis mer
Fasongskåret tovet ulljakke (kr 300, Vila) med stor krage og knapper til kjole som består av to deler, en lys underkjole og en brun over med korte puffermer og høyt markert liv (kr 1400, Odd Molly). Høye brune støvletter (kr 1495, Geox) med rund tå, snøring hele veien opp bak og glidelås i siden.
Fasongskåret tovet ulljakke (kr 300, Vila) med stor krage og knapper til kjole som består av to deler, en lys underkjole og en brun over med korte puffermer og høyt markert liv (kr 1400, Odd Molly). Høye brune støvletter (kr 1495, Geox) med rund tå, snøring hele veien opp bak og glidelås i siden. Vis mer
Olivenbrun kjole med frynser og påsydd smykke (kr 1960, Hunkydory). Strikket skjerf (kr 280) og håndleddsvarmere (kr 130, begge Sisley), skinnveske (kr 1750, Gant) og metallic sko med snøring (kr 700, Bianco).
Olivenbrun kjole med frynser og påsydd smykke (kr 1960, Hunkydory). Strikket skjerf (kr 280) og håndleddsvarmere (kr 130, begge Sisley), skinnveske (kr 1750, Gant) og metallic sko med snøring (kr 700, Bianco). Vis mer
Alpelue med fløyelsbånd (kr 80, Pieces by Bestseller).
Alpelue med fløyelsbånd (kr 80, Pieces by Bestseller). Vis mer
Strikket og heklet smalt skjerf (kr 800, Odd Molly).
Strikket og heklet smalt skjerf (kr 800, Odd Molly). Vis mer
Lærrem med glassperler (kr 70, Bianco).
Lærrem med glassperler (kr 70, Bianco). Vis mer
Kjeder med små steiner (kr 500) eller store (kr 675, Dyrberg/Kern).
Kjeder med små steiner (kr 500) eller store (kr 675, Dyrberg/Kern). Vis mer
Tøff klokke (kr 1100, Swatch).
Tøff klokke (kr 1100, Swatch). Vis mer
Knall lilla hansker (kr 80, Pieces by Bestseller).
Knall lilla hansker (kr 80, Pieces by Bestseller). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer