Høstens kåpetrender - fra rocka til pasteller

Høst

Høstens kåpetrender - fra rocka til pasteller

Vi har sniktittet på neste sesongs høstjakker. Trenden strekker seg fra rocka skinn med print, maskulint og oversized til feminine pasteller. Sjekk ut trendene her!

Publisert
Sist oppdatert
Høstens kåpetrender - fra rocka til pasteller

BIKERJAKKER: De klassiske skinnjakkene i bikerstil går aldri av moten. Den kommende høsten skal de derimot ha print, og gjerne være i farget skinn. Foto: Stella Vaage.

Biker

Det New York baserte merket BLK DNM er kjent som tøff og rocka street style. Designer Johan Lindeberg har gått bort fra de klassiske skinnjakkene denne sesongen, og gitt jakkene en oppdatering med print på rygg, farget semsket skinn og skinn og avtagbare krager i forskjellige farger.

Høstens kåpetrender - fra rocka til pasteller

HERREINSPIRERT: Den maskuline trenden fra i fjor høst fortsetter også neste sesong! Foto: Stella Vaage.

Oversized og maskulint

La deg inspirere av mennene og velg en herre-inspirert frakk også neste høst. Doble knapper og en fargeskala som strekker seg fra det svarte og grå til det blågrønne blir hett hos BLK DNM neste sesong.

Høstens kåpetrender - fra rocka til pasteller

FEMININE FARGER: Høsten trenger ikke bare være mørk og dyster, og vi ser at trenden med lyse pasteller som regjerer nå også fortsetter utover høsten. Foto: Stella Vaage.

Pasteller:

kombiner høstens jakketrender og gå for en oversized og herre-inspirert frakk, men i feminine og lyse pasteller. Det er også rom for å leke med forskjellige kvaliteter i plaggene, og vi ser at luddete kvaliteter stiller sterkt i høstens motebilde, som kåpene fra Riccovero.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer