<strong>DEILIGE HØSTTRENDER:</strong> Hva er din favorittjakke? Her er våre.
DEILIGE HØSTTRENDER: Hva er din favorittjakke? Her er våre. Vis mer

Høstmote

Høstens klare drømmegarderobe

Babyrosa fuskepels, knokkelsmykker og saueskinnsjakker. KK.nos har fellesfantasert seg fram til høstens drømmegarderobe.

Publisert
Sist oppdatert


KK.no-redaksjonen har omsider slått seg til ro med at sommeren er over. Nå ser vi fram til å nyte krispe høstdager på tur i skogen, foran peisen med hjemmelaget kakao laget av ekte sjokolade eller i skarpt solskinn på en restaurant-paviljong et sted.

I helgene skal vi sjekke ut nye kunstutstillinger, gjøre kupp på loppemarkeder og se i alle fall fire norske kinofilmer. På kvelden spretter vi champagnen i silkestrømper, cocktailkjoler og spisse pumps.

Høstens fineste klær

For å gjøre høsten enda bedre har vi fellesfantasert oss fram til drømmegarderoben.

I denne saken har vi sjekket ut høstnyhetene hos ulike pr-byråer i Oslo, og plukket ut våre favoritter.

Her finner vi alt fra 70-tallsinspirerte cowboyboots, til smokingskjorter, mokasiner og smale bukser.

Og det er helt tydelig at vi ikke er lei av fuskepels, pilotjakka med saueskinnsfôr og olivenfargede parkaser. Farger som dijon, rustrødt og konjakk går også igjen. Shortsen og sommerkjolen kan dessuten brukes langt utover høsten, så lenge de stashes opp med varme lune plagg.

Tone Ra Pedersens favoritter:Aina Kristiansens favoritter:Cecilie Legangers favoritter:Mer høstmote

Nysgjerrig på mer høstmote? KK.no har fått en titt på sesongens kolleksjoner hos Cubus, Zara, Bik Bok, Vila, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.


<strong>KAN STYLES PÅ ULIKE MÅTER (fra Vivikes kr 800):</strong> - Denne kåpen liker jeg ekstra godt fordi den kan forandre utseende på et blunk. Uten belte er den avslappet og grungy... Foto: Per Ervland
KAN STYLES PÅ ULIKE MÅTER (fra Vivikes kr 800): - Denne kåpen liker jeg ekstra godt fordi den kan forandre utseende på et blunk. Uten belte er den avslappet og grungy... Foto: Per Ervland Vis mer
...men knytter du skinnbelte i livet, blir den med én gang klassisk og feminin, sier KK.nos Tone Ra Pedersen. Foto: Per Ervland
...men knytter du skinnbelte i livet, blir den med én gang klassisk og feminin, sier KK.nos Tone Ra Pedersen. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer