Undertøy

Høstens lekreste undertøy

Fine bh-er og truser som ikke koster det hvite ut av øyet.

Lekker bh i lilla silke med svarte blonder som gir puppene et løft (kr 100, Lindex).
Lekker bh i lilla silke med svarte blonder som gir puppene et løft (kr 100, Lindex). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sesongens fineste undertøy i kjedebutikkene er inspirert av alt fra femmes fatales i film noir-filmer på 40-tallet, til gotisk romantikk og pin up-ikoner. Du finner sett som er blomstrete, mørkt og mystisk eller i 50-tallsstil, og sofistikerte materialer som silke, sateng og blonde.Se høstens lekreste undertøy nederst i denne artikkelen.

Hemmeligheten ligger i passformen

Uansett hva slags figur du har vil du finne noe som passer for deg, men det er viktig å ta seg god tid i prøverommet. Aldri kjøp verken truser eller bh-er uten å prøve dem, undertøy som ikke passer kan ødelegge inntrykket av figuren din. Størrelser kan variere fra produsent til produsent, så det holder ikke å velge den størrelsen du mener du passer basert på tidligere erfaringer.

Detaljene er tilbake for fullt

De mest sexy settene kommer denne høsten også med spennende detaljer som glitrende steiner, broderier og silkesløyfer.Les også: Lær å bli sexy i sloggiGlem ikke at undertøy faktisk skal få kroppen din til å se bedre ut. Ikke bli fristet til å kjøpe noe som ser fint og fresht ut på stativet, men som ikke passer kroppsfasongen din.
 • Perfekt bh på 1-2-3
 • Finn riktig bh til små pupper
 • Finn riktig bh til store pupper
 • Bh-en som gjør underverker
 • Velg riktig sportsbh
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer