Aw 2011

Høstens må ha-plagg

Pologenseren kommer du ikke unna denne høsten.

MYE Å VELGE I: De fleste kjedebutikkene har høyhalsere i svart og hvitt, men også i flere farger for deg som foretrekker det. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene
MYE Å VELGE I: De fleste kjedebutikkene har høyhalsere i svart og hvitt, men også i flere farger for deg som foretrekker det. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Kommer du til å bruke pologenser i høst?Pologenseren er spådd til å bli et av høstens nøkkelplagg.

Motehus som Céline, Chloé, Hermés, Mulberry, BCBG og Costume National har alle lagt sin elsk på den høye halsen denne sesongen.

SE OGSÅ: Trendkomboen alle ser bra ut i

Ja, definitivt!
 
146 (56%)
Absolutt ikke
 
64 (25%)
Usikker
 
50 (19%)

Det sikreste valget

Skal du kun kjøpe én pologenser - ja, for nå kommer den i rekke farger og modeller, er det sikreste valget en kroppsnær modell med tett hals, enten i hvitt eller svart.

Smale modeller vil se penest ut under kjoler eller gensere, i tillegg er dette farger som kan kombineres med det aller meste.

Er ikke polo som undertrøye noe for deg, vil en lang høyalset genser, som du kan bruke som kjole være et anvendelig valg. Med et par røffe strømpebukser og et par skinnboots, får du den riktige grungelooken denne høsten.

Se kjøpetips her:


Gode polotips

Har du kort hals eller et rundt/bredt ansikt er kanskje ikke pologenseren din favoritt, men du kan løse problemet ganske enkelt:

Bruk et langt halskjede til eller en v-utringet genser eller kjole over, som vil gi illusjonen av både lengre hals og smalere ansikt. Har du langt, stritt hår, la det henge løst ned. Hvis ikke kan et par lange øredobber gjøre trikset.

Husk også på at det finnes flere varianter av poloen. Hva med å prøve en modell med løs, vid hals?

Slik styler du den

Enten du synes gjensynet er gledelig eller ei, har pologenseren uten tvil sine fordeler.

For ikke bare holder den halsen god og varm. Den gir deg også betraktelig flere plagg å velge i denne sesongen – og lar deg bruke både sommerkjoler, tynne stoffer og dypt utringede plagg.

SE OGSÅ: Forny garderoben med en krage

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Costume National og Mulberry har den for eksempel under ermeløse kjoler, som gjør antrekket både lunere og mer hverdagslig.

Vi elsker også designer Max Azrias bruk av pologenser for BCBG. Høyhalserne ble kombinert med florlette, transparente stoffer og dype skjæringer, som skaper nydelige kontraster.

Foretrekker du den androgyne stilen, gjør som Céline og ha poloen under langermede, maskuline gensere med rund hals.

Mer høstmote

Nysgjerrig på hva annet som blir å finne i kjedebutikkene til høsten?

KK.no har fått en titt på sesongens kolleksjoner hos Cubus, Zara, Bik Bok, Vila, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.

POLO ANNO 2011: (F.v) Costume National og Mulberry bruker den under ermeløse kjoler, BCBG under transparente plagg med dyp utringing og Celine kombinerer den med rundhalsede, maskuline gensere. Foto: All Over Press
POLO ANNO 2011: (F.v) Costume National og Mulberry bruker den under ermeløse kjoler, BCBG under transparente plagg med dyp utringing og Celine kombinerer den med rundhalsede, maskuline gensere. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer