Overdeler

Høstens mest anvendelige overdeler

Metalliske topper er like fine til jobb som til fest.

FESTFIN TIL HVERDAGS: Metalliske topper er perfekt til deg som skal rett fra jobb til fest. Bare bytt ut bootsene med et par lekre hæler. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene
FESTFIN TIL HVERDAGS: Metalliske topper er perfekt til deg som skal rett fra jobb til fest. Bare bytt ut bootsene med et par lekre hæler. Se priser og flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I høst skal det være metallisk.

Stella McCartney satser på gullfargede kåper, Dolce & Gabbana på oversized blazere dekket med bronsefargede paljetter.

Men den enkleste måten å få trenden inn i garderoben din på, er nok i form av en overdel.

SE OGSÅ: Forny høstgarderoben med en krage

METALLISKE STJERNER: (F.v) BikBok-designer Whitney Port og skuespillerne Anna Faris og Ali Larter. Foto: All Over Press
METALLISKE STJERNER: (F.v) BikBok-designer Whitney Port og skuespillerne Anna Faris og Ali Larter. Foto: All Over Press Vis mer

Løfter antrekket

En metallisk topp gir deg en touch av glamrock – i tillegg gjør det antrekket mer spennende.

Gjør som MTV-stjerne Whitney Port og bruk den til maxiskjørtet. Foretrekker du en mer nedtonet stil, la deg inspirere av skuespiller Anna Faris og bruk den til en vid shorts og ankelboots. Eller du kan benytte deg av paljettrikset til Ali Larter, kjent fra tv-serien Heroes.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Ofte er det kontrastene som gjør antrekket interessant: Spillet mellom det feminine og det maskuline, finere og røffere materialer, det pyntede og det avslappede.

Det betyr at de feststemte metalltoppene like gjerne kan brukes til hverdags som til fest.

15 METALLISKE OVERDELER:DRESS NED: Kleskjeden Zara foreslår at du kombinerer sølvtoppen med jeans og flanellskjorter. Foto: Produsenten
DRESS NED: Kleskjeden Zara foreslår at du kombinerer sølvtoppen med jeans og flanellskjorter. Foto: Produsenten Vis mer
Fra jobb til fest

Jo da, paljetter, gull og glam får deg kanskje til å tenke mer på party enn på jobb. Men en metallisk topp kan svært enkelt dresses ned.

Til en overdel som gjør såpass mye ut av seg, er det ofte skoene som gjør forskjellen. Bruker du den til en smal dongeribukse, vil for eksempel uttrykket endres totalt hvis du kombinerer den med et par pumps istedenfor et par bikerboots.

En cardigan eller skjorte over, vil også straks tone ned festfaktoren.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer