Aw 2011

Høstens mest sexy kjole

Minikjolen i skinn må være høstens heteste.

TA EN JENNIFER: Skuespiller Jennifer Aniston er ikke bare sist ute med de nye hårtrendene. Her i svart skinnkjole fra Celiné. Foto: All Over Press
TA EN JENNIFER: Skuespiller Jennifer Aniston er ikke bare sist ute med de nye hårtrendene. Her i svart skinnkjole fra Celiné. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem her!

Kommer du til å gå i skinnkjole i høst?
Plagg i skinn blir vi aldri lei av. Den klassiske sorte skinnjakken, som du kan bruke til så å si alt, har etter hvert fått selskap av både skinnbuksen, skinnshortsen og skinnskjørtet.

Men ikke nok med dét - denne høsten kommer skinnkjolen for fullt.

SE OGSÅ: Så kort skal kjolen være nå

Nei, absolutt ikke
 
62 (40%)
Ja, både til hverdags og fest!
 
36 (23%)
Ja, men kun til fest...
 
30 (19%)
Usikker
 
28 (18%)

Hett på catwalken

Ralph Lauren og Versace går for den supersexy varianten. Den lille (og ganske trange) sorte – gjerne med slangeskinnseffekt og -detaljer.

Eller kanskje Guccis stroppeløse skinnkjole med midiskjørt er noe for deg?

Det mest trendy alternativet nå er imidlertid 60-tallsshiftkjolen i skinn. Motehus som Acne, Costume National, Celiné og Calvin Klein har alle stor tro på denne.

Se catwalkbilder her:


Hvordan bruker du den

Den supersexy skinnkjolen er kanskje mer aktuell på fest enn på jobb, og da er det bare til å style den opp eller ned som du ville gjort med den lille sorte.

Men det som er så kult med 60-tallskjolen i skinn, er at den også kan brukes til hverdags. Jo, den er superkort, men overpartiet er løssittende og tildekket. Med et par strømpebukser under og en av høstens pologensere gjør du den ikke bare mer tekkelig, du holder deg varm også.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


En tommelfingerregel når det gjelder store skinnplagg, som bukser og kjoler, er å droppe skinnjakken. I alle fall hvis den er i samme farge og finish. For eksempel kan du fort se ut som en statist i Matrix hvis du bruker en glatt skinnkjole sammen med en glatt skinnjakke.

Ofte er det kontrastene som gjør antrekket spennende. Miks derfor gjerne ulike materialer som for eksempel semsket med glatt skinn, skinn med plagg i ull og silke og så videre.

60-TALLSKJOLEN: Med en pologenser under og strømpebukser blir den 60-tallsinspirerte skinnkjolen jobbfin.  Foto: All Over Press
60-TALLSKJOLEN: Med en pologenser under og strømpebukser blir den 60-tallsinspirerte skinnkjolen jobbfin. Foto: All Over Press Vis mer
TA DEN HELT UT: Søte Emma Roberts i gullfarget skinnkjole. Foto: All Over Press
TA DEN HELT UT: Søte Emma Roberts i gullfarget skinnkjole. Foto: All Over Press Vis mer
FEMININ: Salma Hayek i Gucci under filmfestivalen i Cannes. Foto: All Over Press
FEMININ: Salma Hayek i Gucci under filmfestivalen i Cannes. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer