LAVE ANKELSTØVLETTER: Sko som disse er et must i høst!  Foto: Scanpix, Annabelrosendahl.com
LAVE ANKELSTØVLETTER: Sko som disse er et must i høst! Foto: Scanpix, Annabelrosendahl.com Vis mer

Ankelstøvletter

Høstens «must have»: Lave ankelstøvletter

Her finner du våre favoritter!

I tillegg til å lete etter en ny, fresh høstkåpe år etter år, er et også en annen ting vi aldri kan få nok av: De lave ankelstøvlettene. De er enkle, elegante og passer til alt, og er derfor et must i vår høstgarderobe. Å gå til innkjøp av et par av disse, er en god investering du vil ha med deg mange høstsesonger fram i tid. Er det ditt første kjøp, vil vi absolutt anbefale deg å gå for et par sorte ankelstøvletter.

Det er et godt og trygt valg ettersom et par sorte ankelstøvletter vil passe til alle antrekkene dine, men husk; det er en tabbe som vil gjøre at beina dine ser kortere ut (sjekk det ut her!). På vinteren vil også de fleste velge et par sorte strømpebukser til skjørt og kjoler. Det er derfor veldig fint at ankelstøvlettene går i ett med fargen på strømpebuksen din! Men, det skal også sies at vi i høst gjerne vil sprite opp antrekket vårt med et par ankelstøvletter som gjerne gjør litt mer ut av seg!

Vi har nemlig fått skikkelig «dilla» på slangeprint, og heldigvis kommer flere av ankelstøvlettene med dette printet i år. I tillegg er det bare så utrolig kult med lakk denne sesongen! Og det gjelder ikke bare skoene, for øvrig. Kjør gjerne på med et par ankelstøvletter i lakk, eller finn noen som har noen kule detaljer – her er det mange muligheter.

Lurer du på hvordan du kan style skoene dine? Et par jeans er aldri feil, men det vi syns har vært kult i år, er at noen av de kuleste variantene gjerne er litt løse og med en oppklippet kant nederst. Det franske merket Vetements var tidlig ute med slike bukser, og vi har selvfølgelig laget en video om hvordan du kan lage dine egne – det er veldig enkelt. Mange av årets kuleste bukser har kommet i en ankellengde, og selv om det er fint at det er et lite glippe mellom skoen og buksen, er det ikke så veldig digg når et er så kaldt på vinteren. I år bruker vi derfor en sort strømpebukse med et aldri så lite mønster. En kul detalj som vil holde deg god og varm!