Boots

Høstens råeste boots

I smørmykt skinn med høye sexy hæler. Her er 22 støvletter du kan glede deg til.

Til høsten skal vi dra på oss litt røffe rocka boots. Fra venstre i lysebrunt skinn i 70-tallsstil (kr 5000, Costume National/Høyer Luxury), svarte støvletter med spenne (kr 1300, Bronx) og skyhøye semskede blå med spiss tupp (kr 1600, Bianco). Foto: Cecilie Leganger/Produsenter
Til høsten skal vi dra på oss litt røffe rocka boots. Fra venstre i lysebrunt skinn i 70-tallsstil (kr 5000, Costume National/Høyer Luxury), svarte støvletter med spenne (kr 1300, Bronx) og skyhøye semskede blå med spiss tupp (kr 1600, Bianco). Foto: Cecilie Leganger/Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om sommeren på langt nær er over, så har kk.no smugkikket på høstens støvletter.Sjekk ut våre favoritter lenger ned i saken.Vi har mye å glede oss til. Alt fra røffe westerninspirerte varianter til boots i rocka eller konservativ stil. Noe for enhver smak, med andre ord.
 • Les også: Sko som gir sexy bein
 • Tilbake til naturen

  Det virker dessuten som om støvlene har tatt seg en tur ut i skog og mark denne sesongen. Her vandrer tankene fra den engelske landsbygda til filmer som «Brokeback Mountain» og svenske «Jegerne».Bikerstøvlene fra ifjor høst henger også med, for dem som liker det.Men først og fremst er det de høye klassiske svarte skinnbootsene det går i - de som kan brukes til absolutt alt, om det så er et par trange jeans, en slitt dongerishorts eller et smalt pent skjørt.

  Finn ditt favorittpar blant høstens nyheter under:

  Vil du heller ha sandaler?

  Fortsatt i sommermodus? Kanskje du heller vil kjøpe et par gode sandaler? Enten du vil bruke jeans, shorts eller kjole - disse skoene passer til alt. Nå er de dessuten ekstra fargesprakende, så det er bare å la det stå til.
 • Les også: Sommerens hit-sandal
 • Hvis du vil følge trendene slavisk akkurat nå, kan du ellers gå for gladiatorsandaler med nagler og steiner. Både flate og med litt hæl.

  Ta deg tid til å prøve

  Uansett hva slags sandaler du liker, så lønner det seg å bruke god tid i butikken. Hvor stabilt sitter skoen på foten? Gir den ekstra støtte til hælen? Sjekk også ut hvor solid og myk sålen virker, og om den former seg etter foten.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.