Sminketrender:

Høstens store sminketrender

Er du klar for blå øyenskygge?

SMINKETRENDER: Denne høsten ønsker vi både røde og pastellfargede lepper velkommen. Foto: Scanpix
SMINKETRENDER: Denne høsten ønsker vi både røde og pastellfargede lepper velkommen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Fargesprakende skygger à la 60- og 80-tallet, bryn som selv Brooke Shields vil misunne, naturlig sminke med pasteller eller knallrøde lepper – her er det noe for enhver smak!

80-TALLSBRYN

Brynene har ikke vært mer naturlige siden Brooke Shields slo igjennom på 80-tallet med sine famøse, tykke bryn. Nå kan du la pinsetten ligge og brynene gro. Definer dem gjerne litt med brynsskygge og gjør dem ekstra blanke med en brynsgele eller pomade.

LES OGSÅ: Det verste du kan gjøre med brynene dine

RØDE LEPPER

En klassiker som aldri går av moten! Høstens røde lepper har noe nostalgisk over seg med sin kremete mot matte konsistens. Skalaen går fra klar rød til dypere nyanser, så om du ikke skulle like de knalle tonene, kan du gå helt ned mot burgunder. Leppene skal være ganske markerte, så for best resultat bruker du en lipliner til å definere kantene.

PEN I PASTELL

Legg for eksempel syrinfarget eller gyllen skygge på øyelokket, fersken eller rosa på kinnene og transparent gloss med en anelse perlemor på leppene. Skimmer i fargerike pasteller er også en trend. Hos Giorgio Armani dreide pastellooken seg mot 60-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer