Sminketrender:

Høstens store sminketrender

Er du klar for blå øyenskygge?

SMINKETRENDER: Denne høsten ønsker vi både røde og pastellfargede lepper velkommen. Foto: Scanpix
SMINKETRENDER: Denne høsten ønsker vi både røde og pastellfargede lepper velkommen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Fargesprakende skygger à la 60- og 80-tallet, bryn som selv Brooke Shields vil misunne, naturlig sminke med pasteller eller knallrøde lepper – her er det noe for enhver smak!

80-TALLSBRYN

Brynene har ikke vært mer naturlige siden Brooke Shields slo igjennom på 80-tallet med sine famøse, tykke bryn. Nå kan du la pinsetten ligge og brynene gro. Definer dem gjerne litt med brynsskygge og gjør dem ekstra blanke med en brynsgele eller pomade.

LES OGSÅ: Det verste du kan gjøre med brynene dine

Dior. Foto: Scanpix
Dior. Foto: Scanpix Vis mer

RØDE LEPPER

En klassiker som aldri går av moten! Høstens røde lepper har noe nostalgisk over seg med sin kremete mot matte konsistens. Skalaen går fra klar rød til dypere nyanser, så om du ikke skulle like de knalle tonene, kan du gå helt ned mot burgunder. Leppene skal være ganske markerte, så for best resultat bruker du en lipliner til å definere kantene.

Jean Paul Gaultier. Foto: Scanpix
Jean Paul Gaultier. Foto: Scanpix Vis mer

PEN I PASTELL

Legg for eksempel syrinfarget eller gyllen skygge på øyelokket, fersken eller rosa på kinnene og transparent gloss med en anelse perlemor på leppene. Skimmer i fargerike pasteller er også en trend. Hos Giorgio Armani dreide pastellooken seg mot 60-tallet.

LES OGSÅ: Slik endrer huden seg i 20-, 30-, 40- og 50-årene

Giorgio Armani. Foto: Scanpix
Giorgio Armani. Foto: Scanpix Vis mer

ROSA OG LILLA SKYGGE

Anna Sui ønsket å hylle The Mod fra 60-tallet, mens andre designere lekte seg med skygger i 80-tallets farger, rosa og lilla. Om du synes den ekstravagante skyggeduoen blir litt heftig, er tipset å bruke dus rosa skygge som base og definere øynene med en lilla kajal i stedet. Husk masse maskara for å toppe looken!

Gigi Hadid for Anna Sui. Foto: Scanpix
Gigi Hadid for Anna Sui. Foto: Scanpix Vis mer

BLÅTT I BLÅTT

Trenden med blå liner og blå skygge fortsetter denne høsten. På catwalken så vi blå liner i kombinasjon med blå maskara, men også markerte, metalliske skygger. La resten av sminken være nedtonet med naturlig hud og nude lepper.

LES OGSÅ: Slik får du sterkere negler

Veronica Beard. Foto: Scanpix
Veronica Beard. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer