Høst 2012

Høstfargene stjernene er ville etter

Gult, burgunder og pudder er blant sesongens hotteste trender, skal vi tro Emmy-stjernene. Se alle bildene!

HØSTENS TRENDFARGER: Gult, burgunder og pastellblått var blant de mest populære fargene på den røde løperen under søndagens Emmy-utdeling. Tips til hvordan DU styler fargene får du lenger nede i saken! (fra venstre - Claire Danes, Kaley Cuoco, Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus, Heidi Klum og Julianne Hough).  Foto: All Over Press
HØSTENS TRENDFARGER: Gult, burgunder og pastellblått var blant de mest populære fargene på den røde løperen under søndagens Emmy-utdeling. Tips til hvordan DU styler fargene får du lenger nede i saken! (fra venstre - Claire Danes, Kaley Cuoco, Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus, Heidi Klum og Julianne Hough). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag kveld gikk det årlige Emmy-arrangementet av stabelen i Hollywood, og alt som kunne krype og gå innen amerikansk film- og tv-bransje var selvsagt på plass for å hylle og bli hyllet.

Farger og asymmetrisk snitt

Emmy-showet er som tv-bransjens «Oscar» å regne, og selv om september er en ganske varm måned i LA, går ikke stjernene av veien for å ikle seg de lekreste aftenkjoler og smokinger. Og mens de celebre gjestene omfavnet trenden med bar rygg under fjorårets utdeling, var det farger, sexy skjæringer og asymmetriske snitt som var i skuddet i år. Særlig gult var en stor hit på den røde løperen under søndagens arrangement, og i ulike nyanser fra oppsiktsvekkende sitron/sitrus, til mer oransje/appelsinfarget. Blant kjendiskvinnene som hadde på seg gult for anledningen, var skuespiller Julianne Moore, som stilte i en langermet kjole fra Dior , «Modern Family»-stjerne Julie Bowen - som kom i en stroppeløs kreasjon signert Monique Lhuillier, «Homeland»-stjerne Claire Danes som strålte i en drapert, stroppeløs kjole fra Lanvin, Leslie Mann i lekker kjole med gult skjørt fra Naeem Khan og «Big Bang Theory»-stjerne Kaley Cuoco i Angel Sanchez. Se flere av Emmy-antrekkene nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer