Høst 2012

Høstfargene stjernene er ville etter

Gult, burgunder og pudder er blant sesongens hotteste trender, skal vi tro Emmy-stjernene. Se alle bildene!

HØSTENS TRENDFARGER: Gult, burgunder og pastellblått var blant de mest populære fargene på den røde løperen under søndagens Emmy-utdeling. Tips til hvordan DU styler fargene får du lenger nede i saken! (fra venstre - Claire Danes, Kaley Cuoco, Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus, Heidi Klum og Julianne Hough). Foto: All Over Press
HØSTENS TRENDFARGER: Gult, burgunder og pastellblått var blant de mest populære fargene på den røde løperen under søndagens Emmy-utdeling. Tips til hvordan DU styler fargene får du lenger nede i saken! (fra venstre - Claire Danes, Kaley Cuoco, Tina Fey, Julia Louis-Dreyfus, Heidi Klum og Julianne Hough). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag kveld gikk det årlige Emmy-arrangementet av stabelen i Hollywood, og alt som kunne krype og gå innen amerikansk film- og tv-bransje var selvsagt på plass for å hylle og bli hyllet.

GULT ER KULT: At gult blir en av sesongens store "it-farger", var lett å se. Og i alle mulige ulike nyanser. Fra venstre - Julie Bowen, Claire Danes, Kaley Cuoco og Julianne Moore. Foto: All Over Press
GULT ER KULT: At gult blir en av sesongens store "it-farger", var lett å se. Og i alle mulige ulike nyanser. Fra venstre - Julie Bowen, Claire Danes, Kaley Cuoco og Julianne Moore. Foto: All Over Press Vis mer

Farger og asymmetrisk snitt

Emmy-showet er som tv-bransjens «Oscar» å regne, og selv om september er en ganske varm måned i LA, går ikke stjernene av veien for å ikle seg de lekreste aftenkjoler og smokinger.

Og mens de celebre gjestene omfavnet trenden med bar rygg under fjorårets utdeling, var det farger, sexy skjæringer og asymmetriske snitt som var i skuddet i år.

Særlig gult var en stor hit på den røde løperen under søndagens arrangement, og i ulike nyanser fra oppsiktsvekkende sitron/sitrus, til mer oransje/appelsinfarget.


Blant kjendiskvinnene som hadde på seg gult for anledningen, var skuespiller Julianne Moore, som stilte i en langermet kjole fra Dior , «Modern Family»-stjerne Julie Bowen - som kom i en stroppeløs kreasjon signert Monique Lhuillier, «Homeland»-stjerne Claire Danes som strålte i en drapert, stroppeløs kjole fra Lanvin, Leslie Mann i lekker kjole med gult skjørt fra Naeem Khan og «Big Bang Theory»-stjerne Kaley Cuoco i Angel Sanchez.

Se flere av Emmy-antrekkene nedenfor:


LES OGSÅ: Her er høstens 5 største trender

Slik kler du gult

Gult er en farge mange er litt skeptiske til, da den ofte kan være litt vanskelig å kle. Med de rette stiltipsene finner du imidlertid fort ut av om dette er en farge som passer deg og din hudtone.

Et godt tips er, som KK.no tidligere har skrevet, å holde plagget opp mot ansiktet og se effekten. Føler du deg blass og gusten, velger du en annen farge. Synes du huden og øynene dine stråler, er det bare å kjøre på.

Det finnes også flere nyanser av gult. Helt lys hud ofte blir gusten i skarp gult, men nydelig til varmere toner. Er du solkysset og brun, vil du kle det meste.Ellers er dus vintagegult en sikker vinner!

Det som er så fint med gult er at du får masse glød og energi av den. Selv på grå og trøtte dager kan du trylle deg fresh. Stylingmulighetene er dessuten mange.

Her er noen hotte tips:
• Match gult med svart. En uslåelig kombinasjon som gir deg stil og karakter.
• Gult til lyse slitte denimplagg er kjempekult, og en slager til flere anledninger.
• Hvis du går i helgule antrekk, er det lekkert med nøytralt tilbehør.
• Et par gule sko til en hvit kjole vil gi antrekket litt farge. Det handler altså om å ikke overdrive, men rett og slett om å sette litt farge på tilværelsen.

LES OGSÅ: «Giftfargen» er tilbake i trendbildet

Høstens store trendfarge

I tillegg til gult, var også høstens store trendfarge burgunder en vinner på den røde løperen.


Tidligere «Seinfeld»-stjerne Julia Louis-Dreyfus strålte i en lekker drapert burgunderkjole, mens «30 Rocks»-Tina Fey så slående vakker ut i en stroppeløs kjole med gulldekorert byste signert Vivienne Westwood.

Også Jena Malone og tidligere «Blossom»-stjerne Mayim Bialik strålte i sine burgunderrøde kreasjoner, førstnevnte i en kjole fra J. Mendel, og sistnevnte i en fløyelsdrapert langermet kjole fra Pamella Rolland.

Her er noen tips til hvordan du kan bruke høstens hotteste farge:
 • Gå for vinrøde toner fra topp til tå. Det gir lang silhuett og et helhetlig uttrykk.
 • Kombiner fargen med pastellrosa, som vist på catwalken hos franske Céline. Lekker og uventet kombo! I tillegg får du sommers pastellfavoritter til å vare hele høsten.
 • Sats på detaljene. Du behøver ikke å investere i nye plagg om du ikke ønsker eller trenger det. Men en burgunderfarget veske eller kanskje en kul lue blir antrekket oppdatert på et blunk.

  Flere gode stylingtips får du i denne artikkelen!

  Belte i livet

  Andre tydelige trender under Emmy-utdelingen, var det å ha et synlig belte i livet - altså, et såkalt «statement-belte».

  Å ha et lekkert belte i livet er en svært enkel, men stilfull måte å fremheve midjen og feminine kurver på, noe både Christina Hendricks, Connie Britton, Edie Falco og Mindy Kaling tydelig viste.


  Lurer du på hvor du bør plassere belte for å få den effekten du ønsker? Svart får du av KKs stylist og motejournalist Nadine Monroe nedenfor:

  – Det bør jo sitte på det stedet du ønsker å fremheve eller markere. Har du stor byste, bør du unngå brede belter. Har du kort overkropp, bør beltet sitte så lavt som mulig, har hun tidligere uttalt til KK.no.

  LES OGSÅ: Lær deg det brilijante beltetrikset

  Pudder og pasteller

  Også juvelfarger som smaragdgrønt, rubinrødt og mørkeblått var populært på Emmy-utdelingen, mens en håndfull stjerner hadde valgt duse, pastellfargede drømmekjoler.

  Det er med andre ord bare å la sommerfargene ligge i klesskapet utover høsten.

  Supermodell Heidi Klum var en av dem som vekket oppsikt i sin vakre pudderblå kjole fra Alexandre Vautghier, mens Julianne Hough og Zooey Deschanel så nydelige ut i sine Middelhavsfargede kreasjoner, fra henholdsvis Georges Hobeika Couture og Reem Acra.


  Også «Kill Bill»-stjerne Lucy Liu hadde på seg en yndig pudderblå kjole under Emmy-utdelingen.

  Flere stylingtips for pasteller får du i denne saken!

  LES OGSÅ: - De fleste kler pasteller

  POPULÆRT: Burgunder har allerede blitt "kronet" høstens store trendfarge, og dermed var det heller ikke så rart at akkurat denne fargen var populær på den røde Emmy-løperen. Fra venstre - Julia Louis-Dreyfus, Tina Fey, Jena Malone og Mayim Bialik. Foto: All Over Press
  POPULÆRT: Burgunder har allerede blitt "kronet" høstens store trendfarge, og dermed var det heller ikke så rart at akkurat denne fargen var populær på den røde Emmy-løperen. Fra venstre - Julia Louis-Dreyfus, Tina Fey, Jena Malone og Mayim Bialik. Foto: All Over Press Vis mer
  FREMHEV MIDJEN: Det å fremheve midjen med et synlig "statement"-belte, er også en stor trend. Fra venstre - Christina Hendricks, Connie Britton, Edie Falco og Mindy Kaling. Foto: All Over Press
  FREMHEV MIDJEN: Det å fremheve midjen med et synlig "statement"-belte, er også en stor trend. Fra venstre - Christina Hendricks, Connie Britton, Edie Falco og Mindy Kaling. Foto: All Over Press Vis mer
  PASTELL-DRØM: Det er ingen grunn til å legge vekk pastellplaggene dine helt enda. Særlig babyblått og turkist er populær. Fra venstre - Lucy Liu, Heidi Klum, Julianne Hough og Zooey Deschanel. Foto: All Over Press
  PASTELL-DRØM: Det er ingen grunn til å legge vekk pastellplaggene dine helt enda. Særlig babyblått og turkist er populær. Fra venstre - Lucy Liu, Heidi Klum, Julianne Hough og Zooey Deschanel. Foto: All Over Press Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer