Høstgarderobe

Høstgarderobe på budsjett

Vi har funnet sesongens fineste høstkupp.

HØSTGARDEROBE PÅ BUDSJETT: Genser fra Zara, kr 299. Boots fra H&M, kr 499. Bukse fra 2nd One, kr 599. Fuskepels fra Weekday, kr 1800. Veske fra Mango, kr 499. Skjer fra Weekday, kr 180. Skinnhansker fra Vero Moda, kr 299.  Foto: Produsentene
HØSTGARDEROBE PÅ BUDSJETT: Genser fra Zara, kr 299. Boots fra H&M, kr 499. Bukse fra 2nd One, kr 599. Fuskepels fra Weekday, kr 1800. Veske fra Mango, kr 499. Skjer fra Weekday, kr 180. Skinnhansker fra Vero Moda, kr 299. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Ny sesong betyr at det er på tide å oppdatere garderoben: Stilene, fargene og snittene. Etter å ha kledd oss i lyse, lette farger, føles det både godt og riktig å gå for de mørkere fargetonene.

LES OGSÅ: Trendplaggene du kan strikke helt selv!

Her er plaggene og tilbehøret som gir garderoben et skikkelig løft.

Kåpen

Kåpen er høstens viktigste nøkkelplagg: Du kan bruke den hver dag og den passer til alle anledninger. Kåpene kommer i alle farger og varianter, så her er det bare å velge og vrake til du finner din favoritt.

LES OGSÅ: Høstens fineste fuskepelser

Bruk kåpen med eller uten belte avhengig av stilen du ønsker å gå for. Knyter du et belte rundt kåpen får du en mer feminin silhuett.

Myk strikk

Den er like klassisk som den er anvendelig, og er en av våre favoritter for høsten og vinteren. Den skal gjerne være romslig og lang eller kort og med detaljer.

LES OGSÅ: Hold hodet varm med stil

Varier mellom farger, fasonger og materialer. Gå for et moteriktig lag-på-lag antrekk med pologenser under V-halsen, skjorte under en klassisk genser eller en kjole under høyhalseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer