Jakke

Høstjakkene du trenger nå

Kåpene, capene og dunjakkene - disse holder deg varm og lekker.

LEKRE HØSTJAKKER: Cape, dunjakke eller kåpe? Kjøpsinfo og flere fine jakker finner du i bildekarusellene lenger ned i saken. Foto: Produsentene
LEKRE HØSTJAKKER: Cape, dunjakke eller kåpe? Kjøpsinfo og flere fine jakker finner du i bildekarusellene lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hver eneste høst har vi samme problem; hvilken jakke skal vi investere i? Ny sesong betyr nye trender, men det er også veldig viktig at høstjakken er praktisk.

I denne artikkelen får du tips til jakker som oppfyller begge disse kravene - og enda litt til.

Se de lekre styling- og kjøpetipsene nedenfor:

LES OGSÅ: Slik gjør du trenchcoaten ny!

Kåpene

En lekker kåpe gir gjør deg stilfull, og er perfekt over kjolen på vei til og fra fest. Kåpen er også en hverdagsfavoritt som enkelt kan endre uttrykk med ulike skjerf.

Velger du en en klassisk, sort kåpe, har du et plagg som vil vare i mange år fremover. Ønsker du en mer trendy farge, er burgunder og skoggrønt herlige høstfarger. En lys variant gir et delikat uttrykk og er en fin kontrast til grove boots.

Se kjøpetips nedenfor:


Capene

Elegante caper gir antrekket ditt det lille ekstra. Det er både fint og praktisk med et par lange hansker inntil capen - da beholder du både varmen og stilen i høstkulden.

Du kan med hell velge smale bukser til capen for å unngå å se stor og formløs ut. Kontrasten mellom den vide capen og de smale buksene gir antrekket den perfekte balansen.

Se kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: Trenchcapen - den nye trendkåpen?

Dunjakkene

En dunjakke bør man virkelig eie for å holde varmen i dette landet. Velger du en god og varm variant, varer jakken hele vinteren også.


Ønsker du å fremheve dine kvinnelige former kan du velge en modell med belte i midjen. Ellers er det kult med en oversized parkasmodell.

Se kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: Glem kjolen - nå er det dressen som gjelder!

Sjekk også ut

På mindre kalde dager er en bikerjakke i skinn et godt alternativ. De 20 fineste bikerjakkene finner du her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer