Bik Bok

Høstmoten blir maskulin og rå!

Vi har sniktittet på høstmoten fra Bik Bok og H&M, og gleder oss til en trendsesong inspirert av 90-tallet, grunge og maskuline snitt.

Høstmoten blir maskulin og rå!
Publisert
Sist oppdatert

Hos Bik Bok var det grunge-trenden som sto i sentrum. Mønstrete plagg, oversized strikkegensere og rutete skjorter som sett hos Dries Van Notens kolleksjoner for den kommende sommeren og høsten, kombinert med bombejakker og luer bringer oss tilbake til 90-tallets grunge-stil.

Høstmoten blir maskulin og rå!

GRUNGE: Kombiner mønstrete plagg med de klassiske rutete skjortene og en bombejakke for en avslappet "grunge-look". Foto: Stella Vaage.

Høstmoten blir maskulin og rå!

STRIKK: Strikkegenseren kommer tilbake til høsten, men denne gangen i større format. Gå for den oversized varianten, og velg gjerne en strikkegenser grov strikk. Foto: Stella Vaage. 

Høstmoten blir maskulin og rå!

LUE: Dropp de feminine og søte hodeplaggene til fordel for en maskulin lue i "skate-stil". Foto: Stella Vaage.

Høstmoten blir maskulin og rå!

BOMBEJAKKE: Bombejakkene blir en stor trend til høsten, og gjerne i en oversized variant, som rekker nedenfor hoftene. Foto: Stella Vaage.

Høstmoten blir maskulin og rå!

Også andre trender fra 90-tallet var representert i kolleksjonene fra Bik Bok og Never Denim. De magekorte toppene med halvhøy hals holder koken utover høsten, og også plagg med broderier og motiver som kors og typografi blir en sterk trend. RELIGIØSE MOTIVER: Man så mye av plagg dekorert med kors på 90-tallet, og denne trenden kommer tilbake til høsten. Gjerne i hvitt på hvitt med broderi-detaljer.

 

Hos H&M er høsttrenden inspirert av en dramatisk "tomboy"-stil. Lange, rette frakker, hatter i "kaptein-stil", og generelt overzied plagg på overkroppen ble kombinert med sexy plagg nedentil i form av tettsittende skinnbukser, skinnshortser i Isabel Marant-stil og struttende, feminine skjørt. Stilen er militant med en sexy vri.

Høstmoten blir maskulin og rå!

SEXY: Oversized og maskuline snitt kombinert med stramme skinnbukser er kjempesexy, og helt riktig i høst! Foto: Stella Vaage.

Høstmoten blir maskulin og rå!

Detaljer: Også tilbehøret er maskulint, med kantete vesker og strukturerte overflater. Foto: Julie Kase.

Høstmoten blir maskulin og rå!

FRAKK: De lange frakkene som vi så i fjor høst, fortsetter den kommende sesongen, gjerne med militante detaljer på skuldre og ermer. Foto: Stella Vaage.

I H&Ms høstkolleksjon finner vi også Isabel Marant-inspirerte plagg med broderier, paljetter og dekorert skinn.

Høstmoten blir maskulin og rå!

BYTT UT BLAZEREN: Blazeren har lenge vært et plagg som brukes i kombinasjon med en kjole eller smale jeans. Den kommende sesongen kan du la blazeren henge i skapet, og gå for en jakke i velour eller fløyel dekorert med broderier. Kombiner den gjerne med en dressbukse med matchende broderi-utsmykning. Foto: Julie Kase.

Høstmoten blir maskulin og rå!

ISABEL MARANT-STIL: Stjel catwalkstilen fra Isabel Marants utsmykkede hippie-inspirerte plagg. Foto: Stella Vaage.

Les også:

Dette er redaksjonens høstfavoritter

Denne fargen er hot neste også neste høst

Drømmer du om bare skuldre og kule kåper? Se her!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer