Høstmoten

Høstmoten fra A til Å

Skoene, jakkene, buksene, kjolene og tilbehøret. Her er 29 ting du bør vite om trendene denne sesongen.

Høstmoten fra A til Å
Publisert
Sist oppdatert
Høstens trender er inspirert av alt fra måten Queen Elisabeth knyter skjerfet sitt på til motorsykkeltreff og gotisk romantikk.

Se stor bildespesial av alle trendene i alfabetisk orden nederst på siden.

Slemme rockejenter, engelsk overklassefruestil, powerdressing på kontoret, russiske kosakksnupper, drama-queens med historisk sus og dus, mørk romantikk à la Madonnas «Like a prayer», rockabillyer, glamorøse cocktailfester, det skotske høyland, Portobello Market på 70-tallet og 1920-tallets art nouveau er også hotte stikkord.
 • Les også: 30 knallsikre høstkjøp
 • På snittfronten går det i stramme silhuetter, a-form og enkel eleganse. Etter en sommer med friske farger som gult og rosa har dessuten alt som vanlig roet seg ned. Igjen har man plukket fram grått, brunt, sand, ibenholt og pudder fra fargekartet. Men det er også helt riktig med sterke klare farger som knall lilla, rødt og grønt.Nytt på veskene er all pynten, de skinnende steinene og den høye bling bling-faktoren. Tversovervesken, som skal ligge rett over rumpa, har også kommet som et friskt pust fra 70-tallet. Ellers er clutch-vesken fortsatt en stor hit, samt de store romslige variantene med plass til alt. Vintage-vesker går heller aldri av moten. Bare å løpe opp på loftet til mormor å hamstre.
 • Les også: 19 praktfulle partyvesker
 • Elleville tilstander i smykkeskrinet er det også. Nå skal du glitre og skinne og flashe store giga-smykker rundt armen, halsen, i ørene og på fingrene. De såkalte statement-smykkene jazzer opp ethvert antrekk og har stor stoppeffekt. Høstens sko er alt fra kunstneriske pumps med kraftige hæler, søte Mary-Jane-sko og skoletter til røffe bikerboots, snørestøvletter, Dr. Marten-boots, herresko og klassiske svarte støvletter som passer til alt. På mønster- og materialfronten er det tre ting som gjelder. Ruter, blonder og silkevolanger. Ellers er tweed, chiffon, skinn, lakk og strikk gjengangere.

  HØSTENS TRENDER I ALFABETISK ORDEN

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer