Molly Ringwald

Hotte 80-tallsdamer vi elsker!

Og gjett hva som er tilbake...

DEMI MOORE, MOLLY RINGWALD OG MELANIE GRIFFITH: Var blant de soleklart hotteste damene på 80-tallet.  Foto: All Over Press
DEMI MOORE, MOLLY RINGWALD OG MELANIE GRIFFITH: Var blant de soleklart hotteste damene på 80-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du barn av 80-tallet? Er du glad for at furua er tilbake i hus og hjem, og scrunchystrikken på plass i hestehalen igjen?

Og blir du kanskje øm om hjertet når du ser en kreppetang, et sett med binders eller en lyserosa promkjole med plysj og blonder?

Da har du helt sikkert sett filmer som «Pretty in Pink», «The Breakfast Club» og «St. Elmo's Fire» også. Her tok karrieren til Molly Ringwald (46) og Demi Moore (52) av i rakettfart, og skuespillerne hadde en stil og sveis alle ville ha.

Og det skal godt gjøres å glemme hvitpiggen og skinndrakten til Melanie Griffith (57) i filmen «Body Double» i 1984. Ei heller Nicole Kidmans permanent.

Her er våre filmfavorittøyeblikk fra det glade 80-tallet.

Nabojenta med gyllent hår

Tok du også stilnotater da Molly Ringwald spilte rollen som den rike, populære og pene Claire Standish som likevel ingen forstår, som tar på seg leppestift med puppene, i filmen «The Breakfast Club» fra 1985?

Claire hadde sin egen stil, med luftige kirsebærfargede krøller, lysebrune skinnstøvletter og et mønstret sjal hun brukte som skjørt. Et uforglemmelig øyeblikk er når hun tar softe swingsteps fra side til side i skolens bibliotek, i et forsøk på å rive av seg den perfekte masken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer