Grammy

Høy kjolesplitt på Grammy

Stjernene viste mye hud på den røde løperen. Se de spektakulære kjolene!

SEXY STJERNER: Heidi Klum i gyllen Julien Macdonald-kjole, tv-stjernen Kim Kardashian i vintage-inspirert Kaufman Franco-kjole og popstjernen Ciara i Emilio Pucci-kjole med glitrende steiner.
SEXY STJERNER: Heidi Klum i gyllen Julien Macdonald-kjole, tv-stjernen Kim Kardashian i vintage-inspirert Kaufman Franco-kjole og popstjernen Ciara i Emilio Pucci-kjole med glitrende steiner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Der Oscarshowet er den største festkvelden for filmbransjen, er Grammy-utdelingen det største årlige arrangementet for den amerikanske platebransjen.

Natt til mandag braket det løs i Los Angeles, og den røde løperen var mer spektakulær enn noen gang.

Som så ofte ellers var det Lady Gaga som stod for de drøyeste antrekkene, da hun valgte å ankomme i et egg hun senere ble klekket ut fra.

Men stor oppmerksomhet fikk også stjernenes høye glamfaktor og kjolesplitt, som ser ut til å ha krøpet oppover siden sist.

Splitt opp til hoften

Her ledet supermodell Heidi Klum an, i sin gylne Julien Macdonald-kjole som hun toppet med Christian Louboutin-pumps med pytonslangeprint.

Popstjernen Ciara svingte seg også litt ekstra i en blå Emilio Pucci-kjole med splitt opp til hoftene, mens tv-stjernen Kim Kardashian gikk for en gyllen vintage-inspirert Kaufman Franco-kreasjon med lav utrigning.

Og der splitten manglet, var kjolen desto kortere, som på Jennifer Lopez' sin skinnende langermede sølvkjole fra Emilio Pucci.

Se bilder av alle kjolene her:Svaner og havfruer

Aller mest sensasjonell var likevel havfruekjolen til «The What's My Name»-stjernen Rihanna, som kom i en gjennomsiktig Jean Paul Gaultier-kjole med strategisk plasserte volanger i hvit chiffon.

- Jeg så og si rev den av catwalken da jeg så den, skal stjernen ha sagt om kjolen til magasinet People.

Popstjernen Katy Perry var også litt av et syn i sin svaneinspirerte Giorgio Armani-kjole med swarovskikrystaller og vinger av fjær.

The Florence and the Machine-vokalist Florence Welch tok også pusten fra de fleste i sin elegante Givenchy Haute Couture-kjole med svanevinger, oransje rygg og Lorraine Schwartz-smykker.

SVANER, FJÆR OG HAVFRUER: Popstjernene Katy Perry, Rihanna og Florence Welch. Foto: All Over Press
SVANER, FJÆR OG HAVFRUER: Popstjernene Katy Perry, Rihanna og Florence Welch. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer