Paris Fashion Week:

Høydepunktene - og nedturene - fra moteuken i Paris

Meghans brudekjoledesigner presenterte ny kolleksjon i Paris og ny Celine-designer får massiv kritikk.

MOTEUKEN I PARIS: Vi har oppsummert uka for deg! Foto: Scanpix
MOTEUKEN I PARIS: Vi har oppsummert uka for deg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris Fashion Week begynner å nærme seg slutten for denne gang. Mye har skjedd denne uken i den franske hovedstaden. Noen kolleksjoner har virkelig falt i smak hos KK-redaksjonen, mens andre vekker oppsikt på flere måter.

Under finner du noen høydepunktene - og nedturene - fra den siste delen av moteuken i Paris.

LES OGSÅ: 12 perfekte hverdagsvesker til høstsesongen

GIVENCHY

I 2017 tok Clare Waight Keller over jobben til Riccardo Tisci og ble den nye designeren til Givenchy. Året etter landet hun en av de viktigste jobbene så langt i karrieren hennes: å designe brudekjolen til hertuginne Meghan. Se brudekjolen her.

Brudekjolen ble snakket om måneder før og etter selve vielsen, men nå er Waight Keller klar for å presentere noe helt annet. Under moteuken i Paris viste hun og Givenchy deres vårkolleksjon for 2019.

Kolleksjonen inneholdt deilige farger som blått, brunt, grønt og gult, og flere av modellene hadde blitt stylet med ekstravagante, store øredobber. Noen av jentene hadde fått på seg de vakreste kjolene i herlige print, mens flere av gutta var kledd i kule trenchcoat-er. Deriblant norske Jeenu Mahadevan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer