Ganni

Høydepunktene fra høstkolleksjonen til Ganni

Ganni leverte en sterk 90-tallsinspirert kolleksjon i feststemte omgivelser!

Publisert
Sist oppdatert

Ganni har tatt Norge med storm de siste årene. Motebransjen lar seg også imponere, og under moteuken i København er visningen til Ganni et av programmets høydepunkter.

LES OGSÅ: Stjel gatemotestilen fra København Fashion Week

Denne sesongen var det kun et lite knippe mennesker som var invitert til en luguber nattklubb der visningen ble avholdt. Godt plassert i sofa-båser ble vi servert Gin and Tonic, mens modellene gikk bestemt (og dansende) forbi oss, en etter en, til fengende musikk. Ganni har forstått hvordan man holder en motevisning – valg av lokale, musikk, stemning, koreografi, iscenesettelse av modeller og opplagte muligheter for fine bilder til Instagram og andre kanaler, gjør at merket får bred oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Slik blir sommeren hos Ganni

Ganni viste en tøff, annerledes og 90-tallsinspirert kolleksjon. Materialer som fløyel, skinn og silke var godt representert. Gotiske skrifttyper, blomsterprint, spagettitopper og merkets nye platå-sneakers gjorde at jeg fikk en real deja vu-følelse til 90-tallet.  Det var på mange måter en sporty kolleksjon, samtidig som jeg fikk en luksuriøst inntrykk av plaggene.

I likhet med merker som Burberry, Tom Ford og Moods of Norway har Ganni allerede plagg fra høst- og vinterkolleksjonen 2016 i butikk nå. Du slipper altså å vente helt til høsten med å gå til anskaffelse av et plagg, dersom du ser noe du liker. Dette er en global trend, og jeg er spent på å se hvordan det vil påvirke hele industrien. Kjedebutikker som Zara vil, for eksempel, ikke lenger ha samme mulighet for å kopiere de store motehusene. Vi har en spennende tid i vente!

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer