Stockholm Fashion Week:

Høydepunkter fra moteuken i Stockholm

Vi elsker disse kolleksjonene!

STOCKHOLM FASHION WEEK: Se hvilke kolleksjoner vi falt pladask for! FOTO: Stockholm Fashion Week
STOCKHOLM FASHION WEEK: Se hvilke kolleksjoner vi falt pladask for! FOTO: Stockholm Fashion Week Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De svenske designerne har nå presentert sine kolleksjoner for høsten 2018 i Stockholm. Etter noen hektisk dager i den svenske hovedstaden gjør vi oss klare for moteuken i Oslo hvor designere som Tom Wood, Iben, byTiMo og ESP skal vise frem sine kolleksjoner.

Men før den tid må vi ta en titt på hva som ble presentert i Stockholm. Her er våre favorittkolleksjoner fra den svenske moteuken:

HOUSE OF DAGMAR

Vi falt helt pladask for kolleksjonen til Dagmar. Vi elsker måten alt hadde blitt stylet på, de store kåpene, de matchende settene, de deilige fargene og de kule snittene.

LES OGSÅ: Slik impregnerer du skoene dine riktig

FILIPPA K

Skal man ha enkle plagg i gode kvaliteter, så bør man sjekke ut Filippa K. Det svenske merket er tro til sin stil, og det liker vi. Det er ikke noe spesielt nytt og innovativt over denne kolleksjonen, men må det alltid være det? Ofte er man jo ute etter gode baseplagg i et deilig materiale!

Vi liker hvordan de enkle plaggene har blitt stylet. Som for eksempel en pologenser sammen med en skjorte og jakke, eller ruter i grått og sort sammen med en grønn genser, en brun/grønn bukse og hvite sko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer