Stockholm Fashion Week:

Høydepunkter fra moteuken i Stockholm

Vi elsker disse kolleksjonene!

STOCKHOLM FASHION WEEK: Se hvilke kolleksjoner vi falt pladask for! FOTO: Stockholm Fashion Week
STOCKHOLM FASHION WEEK: Se hvilke kolleksjoner vi falt pladask for! FOTO: Stockholm Fashion Week Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De svenske designerne har nå presentert sine kolleksjoner for høsten 2018 i Stockholm. Etter noen hektisk dager i den svenske hovedstaden gjør vi oss klare for moteuken i Oslo hvor designere som Tom Wood, Iben, byTiMo og ESP skal vise frem sine kolleksjoner.

Men før den tid må vi ta en titt på hva som ble presentert i Stockholm. Her er våre favorittkolleksjoner fra den svenske moteuken:

HOUSE OF DAGMAR

Vi falt helt pladask for kolleksjonen til Dagmar. Vi elsker måten alt hadde blitt stylet på, de store kåpene, de matchende settene, de deilige fargene og de kule snittene.

LES OGSÅ: Slik impregnerer du skoene dine riktig

HOUSE OF DAGMAR AW18

FILIPPA K

Skal man ha enkle plagg i gode kvaliteter, så bør man sjekke ut Filippa K. Det svenske merket er tro til sin stil, og det liker vi. Det er ikke noe spesielt nytt og innovativt over denne kolleksjonen, men må det alltid være det? Ofte er man jo ute etter gode baseplagg i et deilig materiale!

Vi liker hvordan de enkle plaggene har blitt stylet. Som for eksempel en pologenser sammen med en skjorte og jakke, eller ruter i grått og sort sammen med en grønn genser, en brun/grønn bukse og hvite sko.

FILIPPA K

WHYRED

Whyreds kolleksjon hadde litt av alt. Sterke print, deilige høstfarger, strikk, denim, fargekombinasjoner med rødt og rosa, samt noen maskuline dresser og hvite sommerkjoler. Her var det noe for enhver smak!

LES OGSÅ: Vogue dropper prinsesse Diana-fotograf etter #MeToo-anklager

WHYRED AW18

TOTEME

Den tidligere redaktøren Elin Kling gjør det godt med merket sitt Toteme. Akkurat som Filippa K, har også Toteme en tydelig stil som preges av skarpe linjer og en forholdsvis nøytral fargepalett. Akkurat hva vi liker her i Norge, eller hva? Vi falt spesielt for kåpene i kolleksjonen til Toteme, samt den kremfargede kjolen!

TOTEME AW18

RODEBJER

Rodebjer har lenge vært en av våre favoritter - spesielt når det kommer til kåpene deres. Vi er derfor alltid spente når merket skal vise frem sine høstkolleksjoner, for som oftest finner vi vår nye høstkåpe her. Denne gang falt vi for en brun/oransje, kort kåpe med spennende detaljer.

LES OGSÅ: Bli ny: Se så flott Tonje ble med pannelugg!

HOPE

Akkurat som Stylein og Toteme viste Hope en rekke dresser for høsten 2018. Hope har ofte et maskulint preg over kolleksjonene sine med tanke på passform, farger og snitt, men i år skimter vi også litt blomsterprint her og der. Lekkert!

HOPE AW18

STYLEIN

Nok en kolleksjon av det «enklere» slaget, men det er akkurat hva vi liker. Men det som gjør at klærne skiller seg litt ut, er at de har noen spennende detaljer. For eksempel kjolene med én voluminøs arm, mens den andre er bar. Vi må også trekke frem den fantastiske, fotside kamelkåpen. Den står på ønskelisten til høsten!

LES OGSÅ: Akkurat nå henter vi all stil-inspirasjon fra Grece (52)

STYLEIN AW18

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer