Klær

Høye hæler forandret alt

En pannelugg og et par høye hæler gjorde susen for Catherine (34).

Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl f(kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveskei semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts).
Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl f(kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveskei semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin(Hår: Alex/Anita. Makeup: Karen Eriksen.)

PERSONLIGE DATA:
Navn: Catherine Schineller
Alder: 34 år
Bosted: Bærum
Sivilstatus: Gift, ett barn
Yrke: Operasjonssykepleier
Høyde: 163 cm
Størrelse: 36/38
Interesser: Familie, venner og reiser
Trenger hjelp til: Å lære å kombinere klær på en ny og feminin måte, som også er praktisk.


VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Korte skjørt og kjoler til høye støvler eller sko med hæler. Antrekk som går ton i ton gjør at hun ser lengre ut. Ettersittende topper og høyt liv markerer den slanke kroppen. Catherine har en nett kropp med fine proporsjoner, og kan derfor tillate seg det meste.

NEI
Nå er det over og ut med flettene. Vide og korte bukser er heller ikke det beste plagget til Catherine. Store, formløse klær bør hun også styre unna.

KLESTIPS
 • Catherine bør begrense valget av farger i garderoben, det gjør det lettere å sette sammen et antrekk og å kombinere plagg.
 • Grønt, beige, brunt, svart og hvitt kler henne godt - disse fargene er dessuten veldig trendy denne høsten.
 • Planlegger hun å bytte stil eller bare non detaljer, kan hun prøve plagg som kjoler og skjørt. Catherine vil nok bli overrasket over hvor mye av det hun kler.
 • Catherine bør ikke la seg friste av tilbud som tre topper til spesialpris. Hun bør heller kjøpe én som passer godt!
 • Et smart tips til Catherine er å huske på at sko og belter kan forandre et antrekk: Jeans sammen med høye hæler gir for eksempel et helt annet uttrykk enn jeans med joggesko.

 • HÅRTIPS
  Håret til Catherine var slitt i tuppene og oppklippet nederst. Ikke en definert frisyre som gir ansiktet den rammen det fortjener. Håret er klippet opp hele veien, så volumet kommer høyere. Catherine har også fått lugg, noe som framhever hennes flotte øyne. Fargen er forsterket og får fram det mer rødlige i håret.

 • Føner Catherine håret, bør hun bruke en føner som lager volum. Hun kan klemme håret med hånden når hun føner, og gjerne også bøye hodet framover og føne inn i håret. Da føner hun luft i håret.
 • Hvis hun ønsker å få fram fallet i håret, kan hun bruke en mousse som gir støtte.
 • Catherine trenger ikke å være redd for å bruke støttende produkter i håret. I dag er de fleste produkter milde mot håret, og de fleste bruker litt for lite.
 • Hvis hun føler håret henger og er vanskelig, kan det være lurt å bruke en rensesjampo som tar bort gamle såperester fra hodebunnen.

 • SMINKETIPS
  Catherine har en fin hud som ikke trenger annet enn en god og nærende fuktighetskrem.
 • Nå som øynene får mer oppmerksomhet, er det viktig at de rammes inn. Øyebrynene er godt formet, men vi har korrigert brynene litt siden de er litt spisse på toppen av buen. Vi har også forsterket fargen med en øyebrynsskygge.
 • Den litt vinterbleke huden får en friskhet og lød med rouge eller solpudder.
 • Til daglig kan Catherine markere øynene med masse maskara og rouge i kinnene.
 • Godt tips til øyeskygge er lys farge inne ved neseroten og en mørkere farge fra midten og utover.


 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

  ¨

  Bildet øverst til høyre på siden: Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl (kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveske i semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts).

  ¨

  FØR: Catherines hår var slitt i tuppene, og hadde litt oppklipp nederst. Ikke en definert frisyre som gir ansiktet den rammen det fortjener.
  FØR: Catherines hår var slitt i tuppene, og hadde litt oppklipp nederst. Ikke en definert frisyre som gir ansiktet den rammen det fortjener. Vis mer
  ETTER: Med lugg blir Catherine mer typete. I tillegg kommer øynene bedre fram.
  ETTER: Med lugg blir Catherine mer typete. I tillegg kommer øynene bedre fram. Vis mer
  FAVORITTKÅPEN: Offwhite kåpe med store knapper, skinkeermer og farget fôr (kr 1900) til smale bukser i elastisk jeansstoff (kr 550), strikket genser med stor krage (kr 1030, alt fra Sisley). Høye støvletter med remmer og spenner i skinn (kr 1600, Face) og stor veske (kr 2500, Enzo Poli).
  FAVORITTKÅPEN: Offwhite kåpe med store knapper, skinkeermer og farget fôr (kr 1900) til smale bukser i elastisk jeansstoff (kr 550), strikket genser med stor krage (kr 1030, alt fra Sisley). Høye støvletter med remmer og spenner i skinn (kr 1600, Face) og stor veske (kr 2500, Enzo Poli). Vis mer
  SAMME NYANSER: - Nett boblejakke med glidelås som kan åpnes begge veier, med stor hette og belte i livet (kr 1100) til strikket sjkørt som er smalt oppe og har vippekant nede (kr 400, begge fra Benetton). Sporty støvletter med knyting og glidelås (kr 600, Chilli).
  SAMME NYANSER: - Nett boblejakke med glidelås som kan åpnes begge veier, med stor hette og belte i livet (kr 1100) til strikket sjkørt som er smalt oppe og har vippekant nede (kr 400, begge fra Benetton). Sporty støvletter med knyting og glidelås (kr 600, Chilli). Vis mer
  KK ANBEFALER: Grønn øyeskygge som passer til antrekkene til Catherine. Matt Eye Shadow (kr 90, Nivea Beauté).
  KK ANBEFALER: Grønn øyeskygge som passer til antrekkene til Catherine. Matt Eye Shadow (kr 90, Nivea Beauté). Vis mer
  Sølv er tingen i høst. Dette armbåndet passer til mange antrekk (kr 600, Dyrberg/Kern).
  Sølv er tingen i høst. Dette armbåndet passer til mange antrekk (kr 600, Dyrberg/Kern). Vis mer
  Knestrømper kan brukes alene eller utenpå andre strømper, disse har hullmønster (kr 80, Gina Tricot).
  Knestrømper kan brukes alene eller utenpå andre strømper, disse har hullmønster (kr 80, Gina Tricot). Vis mer
  Semsket høy sko som passer til bukser og skjørt med både tynne og tykke strømper (kr 1200, Gant).
  Semsket høy sko som passer til bukser og skjørt med både tynne og tykke strømper (kr 1200, Gant). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer