Klær

Høye hæler forandret alt

En pannelugg og et par høye hæler gjorde susen for Catherine (34).

Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl f(kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveskei semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts).
Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl f(kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveskei semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lise Austin(Hår: Alex/Anita. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA:Navn: Catherine SchinellerAlder: 34 årBosted: BærumSivilstatus: Gift, ett barnYrke: OperasjonssykepleierHøyde: 163 cmStørrelse: 36/38Interesser: Familie, venner og reiserTrenger hjelp til: Å lære å kombinere klær på en ny og feminin måte, som også er praktisk.VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅJAKorte skjørt og kjoler til høye støvler eller sko med hæler. Antrekk som går ton i ton gjør at hun ser lengre ut. Ettersittende topper og høyt liv markerer den slanke kroppen. Catherine har en nett kropp med fine proporsjoner, og kan derfor tillate seg det meste.NEINå er det over og ut med flettene. Vide og korte bukser er heller ikke det beste plagget til Catherine. Store, formløse klær bør hun også styre unna.KLESTIPS
 • Catherine bør begrense valget av farger i garderoben, det gjør det lettere å sette sammen et antrekk og å kombinere plagg.
 • Grønt, beige, brunt, svart og hvitt kler henne godt - disse fargene er dessuten veldig trendy denne høsten.
 • Planlegger hun å bytte stil eller bare non detaljer, kan hun prøve plagg som kjoler og skjørt. Catherine vil nok bli overrasket over hvor mye av det hun kler.
 • Catherine bør ikke la seg friste av tilbud som tre topper til spesialpris. Hun bør heller kjøpe én som passer godt!
 • Et smart tips til Catherine er å huske på at sko og belter kan forandre et antrekk: Jeans sammen med høye hæler gir for eksempel et helt annet uttrykk enn jeans med joggesko.
 • HÅRTIPSHåret til Catherine var slitt i tuppene og oppklippet nederst. Ikke en definert frisyre som gir ansiktet den rammen det fortjener. Håret er klippet opp hele veien, så volumet kommer høyere. Catherine har også fått lugg, noe som framhever hennes flotte øyne. Fargen er forsterket og får fram det mer rødlige i håret.
 • Føner Catherine håret, bør hun bruke en føner som lager volum. Hun kan klemme håret med hånden når hun føner, og gjerne også bøye hodet framover og føne inn i håret. Da føner hun luft i håret.
 • Hvis hun ønsker å få fram fallet i håret, kan hun bruke en mousse som gir støtte.
 • Catherine trenger ikke å være redd for å bruke støttende produkter i håret. I dag er de fleste produkter milde mot håret, og de fleste bruker litt for lite.
 • Hvis hun føler håret henger og er vanskelig, kan det være lurt å bruke en rensesjampo som tar bort gamle såperester fra hodebunnen.
 • SMINKETIPSCatherine har en fin hud som ikke trenger annet enn en god og nærende fuktighetskrem.
 • Nå som øynene får mer oppmerksomhet, er det viktig at de rammes inn. Øyebrynene er godt formet, men vi har korrigert brynene litt siden de er litt spisse på toppen av buen. Vi har også forsterket fargen med en øyebrynsskygge.
 • Den litt vinterbleke huden får en friskhet og lød med rouge eller solpudder.
 • Til daglig kan Catherine markere øynene med masse maskara og rouge i kinnene.
 • Godt tips til øyeskygge er lys farge inne ved neseroten og en mørkere farge fra midten og utover.
 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ ¨Bildet øverst til høyre på siden: Strikket kjole med korte ermer, tullipanskjørt med høyt liv og knyttet strikkebelte (kr 930, Sisley) til høye lakksko med kilehæl (kr 750, Vagabond). Voluminøs skulderveske i semsket skinn (kr 1150, Fram/Bagorama) og stor klokke som eneste pynt (kr 2000, Dyrberg Kern/Arts & Crafts).¨

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.