Artikkelen kan inneholde annonselenker

Hudpleiehelter for alle i tidsklemma

Smarte og effektive produkter som sparer deg tid og penger

HUDPLEIE: Man trenger ikke nødvendigvis mange hudpleieprodukter for å få et godt resultat, se etter produkter som løser flere hudtilstander i ett produkt. FOTO: Charles Sykes/REX
HUDPLEIE: Man trenger ikke nødvendigvis mange hudpleieprodukter for å få et godt resultat, se etter produkter som løser flere hudtilstander i ett produkt. FOTO: Charles Sykes/REX Vis mer
Publisert

En god rutine består av rens, serum, fukt og solkrem. Om man strever litt med å få hverdagen til å gå opp, og ikke har mulighet til å bruke masse tid på hudpleie, er dette noen av produktene som kan multitaske for deg, og gi deg en effektiv rutine, som gir resultat, uten å bruke for mye tid.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta AHA/BHA Daily Cleansing Gel er en rens med ingrediensene AHA og BHA , som er eksfolierende og passer utmerket om man har gusten hud, sliter med ujevn hudtekstur, kviser eller ujevn hudtone, men ikke har tid til å bruke mye ekstra tid og penger på eksfolieringsprodukter. Denne formelen har en lett géltekstur som skummer og etterlater huden ren, uten at den er strippet for fuktighet. Fordi denne rensen eksfolierer huden mildt, og fjerner døde hudceller, vil resten av produktene man bruker fungere enda bedre. Om man er nysgjerrig på syrer, men ikke tåler serum, toner eller masker med syrer, kan en rens med syrer, som denne, være løsningen.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta AHA/BHA Daily Cleansing Gel
Dr. Dennis Gross Alpha Beta AHA/BHA Daily Cleansing Gel Vis mer

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser er en rens med BHA (salisylsyre) som motvirker kviser, blank hud og kan redusere synligheten av porer. Den perfekte rensen om man ikke har tid til et eget serum eller maske som behandler disse hudtilstandene, eller bare vil motvirke blankhet i huden og redusere kviseutbrudd. Formelen virker lett avkjølende og skal lindre irritert hud.

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser
Murad Blemish Control Clarifying Cleanser Vis mer

Garnier Vitamin C 2 in 1 Brightening Serum Cream med C-vitamin og SPF25 er best egnet for bruk i morgenrutinen. Dette er et multitaskprodukt som både behandler og beskytter. C-vitamin er en kjent ingrediens i hudpleie og bidrar blant annet til å jevne ut hudtonen, stimulere kollagenproduksjonen og gi glød. I tillegg vil SPF25 beskytte huden mot UV-stråler. Formelen har en lett tekstur som synker raskt inn i huden og føles fuktighetsgivende. Denne serumkremen sparer deg for to ekstra steg i rutinen (serum med c-vitamin og solkrem) og er perfekt for å gi huden litt ekstra glød når vi går mørkere dager i møte. Kremen passer godt for litt yngre, normal og tørr hud.

Garnier Vitamin C 2 in 1 Brightening Serum Cream
Garnier Vitamin C 2 in 1 Brightening Serum Cream Vis mer

Mad Hippie Triple C Night Cream er en nattkrem med hele tre ulike former for C-vitamin, slik at man får fordelen av serum og krem i ett. C-vitamin er som kjent en superingrediens som stimulerer kollagenproduksjonen, gir glød, kan redusere pigmentering og jevner ut hudtonen. I tillegg til C-vitamin inneholder denne kremen ekstrakt fra sopp, sheasmør, hyaluronsyre og ceramider, ingredienser som bidrar til å styrke hudbarrieren og tilføre fukt. Dette er en nattkrem, men det er ingen grunn for at denne ikke også kan brukes på dagen. Med denne får man en kraftig boost C-vitamin, som styrker huden og gir masse glød. Denne passer for normal til tørr og moden hud.

Mad Hippie Triple C Night Cream
Mad Hippie Triple C Night Cream Vis mer

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream (finnes også i en gél-utgave, som kan passe bedre for fet og kombinert hud) har C-vitamin, E-vitamin, retinol, niacinamide og peptider på ingredienslisten. Denne kremen kan erstatte serum, fordi formelen behandler flere hudtilstander samtidig, som å jevne ut hudtonen, redusere synligheten av linjer og rynker og gi mer fukt til huden. Det er en krem som kan brukes både morgen og kveld og kan spare deg for tid og penger på et eget serum. Den gir masse fukt som ivaretar huden, samtidig som formelen inneholder en rekke aktive ingredienser.

Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream
Filorga Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream Vis mer

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum er et lett serum, forbeholdt kveldsrutinen, med en hel smørbrødliste av gode ingredienser og kan derfor erstatte flere ulike serum, fordi formelen behandler flere hudtilstander samtidig. Produktet er spesielt egnet om man har linjer, rynker, ujevn hudtone og tekstur. Formelen inneholder retinol, som er den mest effektive ingrediensen i hudpleie, den øker cellefornyelsen, stimulerer kollagenproduksjon, regulerer pigment i huden og regulerer talgproduksjonen. I tillegg inneholder denne formelen en rekke peptider, som jobber med å gi en fastere og fyldigere hud. Denne formelen passer perfekt om du har tid til et ekstra steg i rutinen, nemlig et serum, etter rens og før fuktighetskrem på kvelden. Passer for alle hudtyper.

Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum
Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum Vis mer

Foundation med olje, kan erstatte vanlig foundation og flere lag med fuktighetsserum. Ettersom vi går mot mørkere dager og tørrere luft er oljen squalane en vinner for alle hudtyper, fordi den hjelper huden å holde på fuktighet. Squalane kan brukes av alle hudtyper, inkludert fet og kombinert. De nye Westman Atelier Vital Skin Complexion Drops er en squalanebasert foundation som gir lett til medium dekk og masse glød. Produktet er superdrøyt og kun 3-5 dråper en nok til hele fjeset. Ingrediensene i denne foundation gjør dette til både et hudpleie og sminkeprodukt. Fordi produktet bidrar til å holde fukt i huden vil formelen også kunne gjøre linjer og rynker mindre synlig, samtidig som man får et friskt, jevnt og naturlig resultat.

Westman Atelier Vital Skin Complexion Drops
Westman Atelier Vital Skin Complexion Drops Vis mer

Solkrem med farge fra Vichy kan erstatte egen solkrem og BB/CC-krem. Formelen har en lett konsistens og kan fungere både som solkrem og hudsminke, fordi den gir lett til medium dekk. Fargen skal tilpasse seg hudtonen og gir både glød, jevnere hud og god beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Den har en lett tekstur og smelter inn i huden. Dette produktet kan spare mye tid på morgenen, om man ønsker en frisk hud, og litt naturlig glød, samtidig som den tilfører fukt og fungerer som SPF 50. Passer alle hudtyper.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50
Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50 Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer