Artikkelen kan inneholde annonselenker

Hudpleiehelter for alle i tidsklemma

Smarte og effektive produkter som sparer deg tid og penger

HUDPLEIE: Man trenger ikke nødvendigvis mange hudpleieprodukter for å få et godt resultat, se etter produkter som løser flere hudtilstander i ett produkt. FOTO: Charles Sykes/REX
HUDPLEIE: Man trenger ikke nødvendigvis mange hudpleieprodukter for å få et godt resultat, se etter produkter som løser flere hudtilstander i ett produkt. FOTO: Charles Sykes/REX Vis mer
Publisert

En god rutine består av rens, serum, fukt og solkrem. Om man strever litt med å få hverdagen til å gå opp, og ikke har mulighet til å bruke masse tid på hudpleie, er dette noen av produktene som kan multitaske for deg, og gi deg en effektiv rutine, som gir resultat, uten å bruke for mye tid.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta AHA/BHA Daily Cleansing Gel er en rens med ingrediensene AHA og BHA , som er eksfolierende og passer utmerket om man har gusten hud, sliter med ujevn hudtekstur, kviser eller ujevn hudtone, men ikke har tid til å bruke mye ekstra tid og penger på eksfolieringsprodukter. Denne formelen har en lett géltekstur som skummer og etterlater huden ren, uten at den er strippet for fuktighet. Fordi denne rensen eksfolierer huden mildt, og fjerner døde hudceller, vil resten av produktene man bruker fungere enda bedre. Om man er nysgjerrig på syrer, men ikke tåler serum, toner eller masker med syrer, kan en rens med syrer, som denne, være løsningen.

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser er en rens med BHA (salisylsyre) som motvirker kviser, blank hud og kan redusere synligheten av porer. Den perfekte rensen om man ikke har tid til et eget serum eller maske som behandler disse hudtilstandene, eller bare vil motvirke blankhet i huden og redusere kviseutbrudd. Formelen virker lett avkjølende og skal lindre irritert hud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer