Artikkelen kan inneholde annonselenker

Hudpleieproduktet som gikk viralt og var utsolgt i flere måneder

En enkel rens satte fyr på nettet, nå er CeraVe en av de mest populære hudpleiemerkene.

TIL tross for en relativt anonym forpakning har CeraVe nå fått stor oppmerksomhet over hele verden FOTO: heltkrem.no
TIL tross for en relativt anonym forpakning har CeraVe nå fått stor oppmerksomhet over hele verden FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Virale trender regjerer på Tik Tok og Instagram. Alt fra å bruke ansiktsmaske i armhulene før bruk av naturlig deodorant, til å bruke frosne agurker i ansiktet for å dempe hevelser og glidemiddel som primer før sminke.

Mange av trendene kan med fordel forbigåes i stillhet, men det positive med dem, og spesielt spesifikke produkter som går viralt, er at det som regel er rimelige produkter. Dermed er de tilgjengelig for en større gruppe forbrukere.

Det var derfor til stor glede for de fleste dermatologer da rensen fra merket CeraVe gikk viralt. Hudpleienerden, eller skinfluenceren som man nå kaller det, @hyram, som har over 6 millioner følgere på Tik Tok sverget til denne rensen. Videoen fikk snart mange seere og dette førte til at SA Smoothing Cleanser fra CeraVe ble utsolgt i store deler av verden, i tillegg til at resterende produkter fra CeraVe ble revet av hyllene.

En rens for sommeren

Grunnen til at dermatologer ble så entusiastiske over trenden er at CeraVe inneholder ingredienser som virkelig er gode for huden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer