Artikkelen kan inneholde annonselenker

Hudpleieproduktet som gikk viralt og var utsolgt i flere måneder

En enkel rens satte fyr på nettet, nå er CeraVe en av de mest populære hudpleiemerkene.

TIL tross for en relativt anonym forpakning har CeraVe nå fått stor oppmerksomhet over hele verden FOTO: heltkrem.no
TIL tross for en relativt anonym forpakning har CeraVe nå fått stor oppmerksomhet over hele verden FOTO: heltkrem.no Vis mer
Publisert

Virale trender regjerer på Tik Tok og Instagram. Alt fra å bruke ansiktsmaske i armhulene før bruk av naturlig deodorant, til å bruke frosne agurker i ansiktet for å dempe hevelser og glidemiddel som primer før sminke.

Mange av trendene kan med fordel forbigåes i stillhet, men det positive med dem, og spesielt spesifikke produkter som går viralt, er at det som regel er rimelige produkter. Dermed er de tilgjengelig for en større gruppe forbrukere.

Det var derfor til stor glede for de fleste dermatologer da rensen fra merket CeraVe gikk viralt. Hudpleienerden, eller skinfluenceren som man nå kaller det, @hyram, som har over 6 millioner følgere på Tik Tok sverget til denne rensen. Videoen fikk snart mange seere og dette førte til at SA Smoothing Cleanser fra CeraVe ble utsolgt i store deler av verden, i tillegg til at resterende produkter fra CeraVe ble revet av hyllene.

En rens for sommeren

Grunnen til at dermatologer ble så entusiastiske over trenden er at CeraVe inneholder ingredienser som virkelig er gode for huden.

Rensen som gikk viralt inneholder salisylsyre, som renser porene og løser opp olje. Renser passer derfor veldig godt for hud som har store porer, fort blir blank eller får kviser. For tørrere eller mer sensitive hudtyper er det rensen CeraVe Hydrating Cleanser som gjelder.

Felles for begge rensene og de fleste produktene fra CeraVe er at de inneholder ingredienser som styrker og beskytter hudbarrieren, som niacinamide (vitamin B3), hyaluronsyre og ceramider.

Om man vegrer seg for å begynne med en ordentlig hudpleierutine, eller synes hudpleie fort kan bli dyrt, er CeraVe et veldig godt sted å se etter produkter.

Noen av de mest populære produktene i sortiment er:

SA Smoothing Cleanser, som gikk viralt, er spesielt aktuell nå i de varmere månedene. Dette fordi huden ofte produserer mer talg fordi solen er sterkere. Dette kan føre til tilstoppede porer og gi høyere risiko for kviser. Den aktive ingrediensen i denne rensen, salisylsyre gjør, er å løse opp talg og olje, som forhindrer at porene blir tilstoppet. Rensen er allikevel mild og kan brukes av de fleste hudtyper.

CeraVe SA Smoothing Cleanser
CeraVe SA Smoothing Cleanser Vis mer

CeraVe Hydrating Cleanser er et godt alternativ for dem som har tørr og sensitiv hud. Teksturen på denne rensen er myk og kremet og føles fuktighetsgivende. Den inneholder både niacinamide, hyaluronsyre og ceramider og kan brukes til hele kroppen om man ønsker.

CeraVe Hydrating Cleanser
CeraVe Hydrating Cleanser Vis mer

CeraVe Moisturizing Lotion er en krem som kan brukes både til kropp og ansikt, for alle hudtyper. Konsistensen er lett og kremen trekker raskt inn i huden. Om man ikke liker å bruke tid på hudpleie gir denne kremen deg mange gode ingredienser for huden i en enkelt krem. Det er også en fordel at denne kan brukes på hele familien og kommer i store størrelser, opp til 473 ml.

CeraVe Moisturising Lotion
CeraVe Moisturising Lotion Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer