Skincity:

Hudpleier Annica deler sine beste tips

Og noen hemmeligheter vi tar med oss videre!

SKINCITY-GRUNNLEGGER: Annica Forsgren Kjellman kaller seg selv en hudpleienerd og ønsker å dele kunnskapen sin med alle. Foto: Hannah Hedin
SKINCITY-GRUNNLEGGER: Annica Forsgren Kjellman kaller seg selv en hudpleienerd og ønsker å dele kunnskapen sin med alle. Foto: Hannah Hedin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Annica Forsgren Kjellman startet hudpleiekarrieren sin for 19 år siden. Like etter at utdanningen var fullført, la hun merke til hvor populært det begynte å bli med netthandel. På samme tid fant hun også et hull i det markedet.

– Jeg kunne ikke finne noen netthandlere med et tilbud innen profesjonell hudpleie som jeg følte det var trygt å handle fra.

Sammen med mannen Mikael, som har jobbet innen netthandel og satt på mye erfaring med å bygge selskaper, bestemte de seg for å lage nettopp denne nettbutikken Annica savnet.

– Vi ønsket å tilby hudpleieprodukter som var håndplukket av hudterapeuter, i tillegg til å kunne tilby kundene hjelp til å finne de beste produktene for akkurat deres hudtype og hudtilstand.

Så ble Skincity født.

Foto: Hannah Hedin
Foto: Hannah Hedin Vis mer

- Jeg har en enorm drivkraft

Som hos de fleste nettbutikker får du en rekke valg når du kommer inn på forsiden. Men det som gjør det hele litt ekstra spesielt akkurat her, er at du kan bevege deg videre inn i universet deres gjennom å velge hva slags hudtilstand du har.

Det kan være alt fra blank hud til arr, mørke ringer, kviser og eksem. Trykker du deg videre på en av disse, vil du få vite hvordan det oppstår og hvordan det kan behandles.

– Jeg har en enorm drivkraft i meg til å spre kunnskap til mange på en og samme tid. Jeg ønsker at alle mennesker skal ha muligheten til å få en bra hudhelse ved at de får økt kunnskapen om det, og får tilgang til det beste som finnes innen hudpleie.

Det digitale konseptet til Annica og mannen innebar derfor at kundene også kunne få hjelp fra hudterapeuter gjennom tester som kunne utføres på nett, konsultasjoner via telefon, chat og e-post.

– Personlig er jeg en hudpleienerd som elsker å gjøre dypdykk i ingredienslister og teste nye produkter.

Hudpleier Annica deler sine beste tips

– Hva vil du si skandinaviske kvinner sliter mest med når det kommer til hudpleie?

– Å holde tritt med alle sesongendringene vi har i denne delen av verden, og dermed vil dette også merkes i hudpleierutinen. Mange lever også et hektisk og stressende liv som gir utslag i ulike hudtilstander. Å finne riktige rutiner i sin hudpleie som forebygger, beskytter og korrigerer, er ikke alltid lett om man ikke har tid eller råd til å oppsøke en spesialist. I tillegg er skandinaviske kvinner aktive og oppholder seg mye utendørs, men fortsatt er det slik at de færreste er flinke til å bruke UV-beskyttelse året rundt.

Når vi spør hudpleieren hvilket produkt alle bør ha på badet sitt, er det produkter som inneholder UV-beskyttelse som er svaret. Men selv om flere bør bli flinkere på å bruke solkrem hele året, mener Forsgren KJellman at det er noe vi også bør være litt ekstra obs på.

– Vi må være forsiktige med overeksfoliering av huden. Eksfoliering er fantastisk bra, men mange går på altfor hardt!

– Hva er vi gode på, da?

– Min erfaring er at skandinaviske kvinner er svært opptatt av en sunn livsstil med et sunt kosthold og nok mosjon. Huden er kroppens speil, så mye av det som pågår på innsiden vil før eller senere synes på utsiden. Det er derfor viktig å ta godt vare på seg selv og bruke tid på det man liker.

VIKTIG: Et sunt kosthold og nok mosjon vil gjøre underverker for huden din. Foto: Scanpix
VIKTIG: Et sunt kosthold og nok mosjon vil gjøre underverker for huden din. Foto: Scanpix Vis mer

En komplett hudpleierutine

Et sunt og variert kosthold kombinert med mosjon vil gjøre underverker for huden din. Topper du det hele med en god hudpleierutine, kan det jo ikke bli bedre. Men hva er egentlig den komplette hudpleierutine?

– For meg inneholder den flere steg, forteller hudpleiere og fortsetter:

  1. – Først begynner jeg med en pre-cleanse som tar bort sminke og deretter bruker jeg en eksfolierende rens som renser i dybden.
  2. – Deretter liker jeg å påføre ansiktsvann som gir næring.
  3. – Så legger jeg på en «booster» som virker ned i dybden av hudlagene og gir masse næring. Denne virker som en katalysator til serumet jeg deretter påfører.
  4. – Etter serumet tar jeg på en dagkrem etterfulgt av solbeskyttelse.
  5. – Jeg tar også spesielt godt vare på øyepartiet med et serum.
  6. – De som kjenner meg vet også at jeg elsker ansiktsmasker. Hver søndag bytter jeg mellom ulike masker som tilfører fukt og næring.

– Har du noen hudpleiehemmeligheter du kan dele med oss?

– Definitivt! Produkter med syrene AHA og BHA gjør huden jevn og plettfri. Squalane gir den beste fukten noensinne og A-vitaminer er uslåelige i forebygging av hudaldring. Jeg sverger også til produkter som inneholder C-vitamin for en klar hud med glød.

TIPS: Skincity-grunnlegger sverger til produkter med C-vitamin for glødende og klar hud. Foto: Scanpix
TIPS: Skincity-grunnlegger sverger til produkter med C-vitamin for glødende og klar hud. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer