Skincity:

Hudpleier Annica deler sine beste tips

Og noen hemmeligheter vi tar med oss videre!

SKINCITY-GRUNNLEGGER: Annica Forsgren Kjellman kaller seg selv en hudpleienerd og ønsker å dele kunnskapen sin med alle. Foto: Hannah Hedin
SKINCITY-GRUNNLEGGER: Annica Forsgren Kjellman kaller seg selv en hudpleienerd og ønsker å dele kunnskapen sin med alle. Foto: Hannah Hedin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Annica Forsgren Kjellman startet hudpleiekarrieren sin for 19 år siden. Like etter at utdanningen var fullført, la hun merke til hvor populært det begynte å bli med netthandel. På samme tid fant hun også et hull i det markedet.

– Jeg kunne ikke finne noen netthandlere med et tilbud innen profesjonell hudpleie som jeg følte det var trygt å handle fra.

Sammen med mannen Mikael, som har jobbet innen netthandel og satt på mye erfaring med å bygge selskaper, bestemte de seg for å lage nettopp denne nettbutikken Annica savnet.

– Vi ønsket å tilby hudpleieprodukter som var håndplukket av hudterapeuter, i tillegg til å kunne tilby kundene hjelp til å finne de beste produktene for akkurat deres hudtype og hudtilstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer