Oslo Fashion Week

Hun er Norges best kledde kvinne

KK.no har kåret de 10 kvinnene i landet som vi mener er aller finest i tøyet.

BEST KLEDD: NRK-programleder Anne Rimmen topper KK.no's kåring over Norges best kledde kvinner. Foto: Aina Kristiansen
BEST KLEDD: NRK-programleder Anne Rimmen topper KK.no's kåring over Norges best kledde kvinner. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det var selvsagt mye fabelaktig fashion under OFW forrige uke – og da snakker vi ikke bare om på catwalken.Norske kjendiser gikk nærmest i tog på den røde løperen for å se det siste mote-Norge har å by på. Og de hadde - som Nathalie Nordnes synger – selvsagt tatt sine fineste klær på.KK.no har hatt en tøff jobb med å kåre de best kledde kvinnene under Oslo Fashion Week, men redaksjonens 10 favoritter er...

1. Anne Rimmen (28)

Jo, da. Vi elsker Arne Scheie og Karen-Marie Ellefsen. Men NRK-sporten ble ikke glam for denne jenta dukket opp på TV-skjermen. Og det er tydeligvis noe statskanalen har fått med seg også. For nå har blondinen tatt over jobben som programleder for Grand Prix-finalene neste år.Anne Rimmen har både Colgate-smilet og den råeste typen (les: motocrosskjører Ailo Gaup). I tillegg beviste hun under Oslo Fashion Week at hun også vet å kle seg. Så bra faktisk, at hun befinner seg øverst på denne lista.Se store bilder her:

2. Eva Weel Skram (24)

Farvel, sukkersøte Idol-Eva. Hallo, supersexy Skram. Skjønnheten med platinablondt hår og isblå øyne har stil helt ut til fingerspissene – bokstavlig talt.Eva demonstrerer nok en gang at det enkleste ofte er det beste. I sine antrekk under OFW var det ikke mye dilldall, men ren, hard mote. Neglelakk og/eller sko i sterke farger er det eneste tilbehøret som trengs.Se store bilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer