<strong>BEST KLEDD:</strong> NRK-programleder Anne Rimmen topper KK.no's kåring over Norges best kledde kvinner. Foto: Aina Kristiansen
BEST KLEDD: NRK-programleder Anne Rimmen topper KK.no's kåring over Norges best kledde kvinner. Foto: Aina Kristiansen Vis mer

Oslo Fashion Week

Hun er Norges best kledde kvinne

KK.no har kåret de 10 kvinnene i landet som vi mener er aller finest i tøyet.

Publisert
Sist oppdatert
Det var selvsagt mye fabelaktig fashion under OFW forrige uke – og da snakker vi ikke bare om på catwalken.

Norske kjendiser gikk nærmest i tog på den røde løperen for å se det siste mote-Norge har å by på. Og de hadde - som Nathalie Nordnes synger – selvsagt tatt sine fineste klær på.

KK.no har hatt en tøff jobb med å kåre de best kledde kvinnene under Oslo Fashion Week, men redaksjonens 10 favoritter er...

1. Anne Rimmen (28)

Jo, da. Vi elsker Arne Scheie og Karen-Marie Ellefsen. Men NRK-sporten ble ikke glam for denne jenta dukket opp på TV-skjermen.

Og det er tydeligvis noe statskanalen har fått med seg også. For nå har blondinen tatt over jobben som programleder for Grand Prix-finalene neste år.

Anne Rimmen har både Colgate-smilet og den råeste typen (les: motocrosskjører Ailo Gaup). I tillegg beviste hun under Oslo Fashion Week at hun også vet å kle seg. Så bra faktisk, at hun befinner seg øverst på denne lista.

Se store bilder her:


2. Eva Weel Skram (24)

Farvel, sukkersøte Idol-Eva. Hallo, supersexy Skram. Skjønnheten med platinablondt hår og isblå øyne har stil helt ut til fingerspissene – bokstavlig talt.

Eva demonstrerer nok en gang at det enkleste ofte er det beste. I sine antrekk under OFW var det ikke mye dilldall, men ren, hard mote. Neglelakk og/eller sko i sterke farger er det eneste tilbehøret som trengs.

Se store bilder her:


3. Maya Vik (28)

Vik, som er bassist i gruppa Montèe, har en avslappet, rocka stil. Selv beskriver hun stilen som en blanding av gammelt og nytt, glam og casual og 80/90-tallet.

Hun ble dessuten nominert til beste kledde kvinne under årets Costume Awards. Prisen gikk til Jenny Skavlan – men her, på KK.no, kan Vik trøste seg med en svært solid tredjeplass.

Følg Maya Vik på bloggen hennes: mayavik.com.

Se stort bilde her:


4. Margrethe Gilboe (41)

For folk flest ble Margrethe Gilboe kjent som stylisten som fikk Idol-deltakerne til å se ut som ekte popstjerner.

Gilboe har jobbet som stylist siden begynnelsen av 90-tallet og har hatt klienter som kronprinsesse Mette-Marit og Briskeby-vokalist Lise Karlsnes.

Selv har hun en enkel, ren stil med et svært godt øye for detaljer.

Se stort bilde her:


5. Katarina Flatland (21)

TV2-programleder Katarina Flatland har sjarmert seg inn i norske TV-stuer med sitt naturlige smil og trillende latter.

Men den klassiske søte nabojenta overrasket alle på ballet. For på åpningskvelden under Oslo Fashion Week så den tidligere programlederen for ungdomsprogrammet «Waschera» strålende glamourøs ut. Vi elsker både frisyren, kjolen, vesken og skoene.

Følg Katarina på bloggen: katarinaflatland.blogspot.com.

Se store bilder her:


6. Linnea Dale (19)

Linnea Dale er bare 19 år, men har allerede fått stor plass i rampelyset. I 2007 var hun med i sangkonkurransen «Idol», men det var ikke før i fjor hun fikk stjernestatus utover det å være en realitydeltaker, da hun var vokalist i drammensbandet DonkeyBoy.

Og som en ekte stjerne sjokkerte hun oss nordmenn så vi kjente det langt ned i strikkesokkene da hun troppet opp på den røde OFW-løperen i gjennomsiktig blondetopp og annonserte at hun aldri bruker bh. Det kunne lett ha blitt tacky, men Linnea Dale klarer jammen meg å dra det av. Applaus.

Se store bilder her:


7. Carmen Hillestad (27)

Det er ikke mange norske kvinner som kan smykke seg med tittelen supermodell, men det kan Carmen Hillestad. Bærumsjenta har vært på coveret til internasjonale magasiner som Vogue, Harper's Bazaar, Elle og Marie Claire.

Hillestad har nå imidlertid erstattet catwalken med scenen og debuterte tidligere i år som musikkartist. Men hun har ikke pensjonert seg som fashionista, og møtte selvsagt opp på Oslo Fashion Week i år også.

Følg Carmen Hillestad på bloggen: www.thenewelectricride.com.

Se stort bilde av Carmen Hillestad:


8. Charlotte Thorstvedt (23)

Programleder og DJ Charlotte Thorstvedt demonstrerte på åpningen av Oslo Fashion Week at det ikke trenger å være dyrt å være trendy.

For mens Tone Damli Aaberge hadde på seg et antrekk til en verdi av svimlende 30.000 kroner, kom Charlotte i en pudderrosa vintagekjole som hun selv hadde lagt opp og sko fra nettbutikken Nelly og veske fra Topshop.

Følg Charlotte Thorstvedt på bloggen: cthorstvedt.blogg.no.

Se store bilder her:


9. Triana Iglesias (28)

Glamourmodell og programleder Triana Iglesias ser unektelig bra ut i det aller meste (eller ingenting som helst). Noe stilen hennes bærer preg av.

På Oslo Fashion Week hadde hun på seg et fargerikt pinup-inspirert antrekk med høye hæler den ene dagen og en enkel svart tunikakjole med Dr.Martens den andre.

Følg Triana på bloggen: trianablog.com.

Se store bilder her:


10. Samsaya (31)

Sangeren Samsaya er en av de norske kjendisene som er flinkest til å fronte norsk mote. Et engasjement som sikret henne nominasjon i kategorien årets amabassadør under OFW i fjor.

Hun er musen til den norske designeren Pia Haugseth og hun er selv stor fan av det elleville 3D-designet til Fam Irvoll. Og man kan ikke gå i Fam uten å være annet en Famtastisk.

Følg Samsaya på bloggen: www.samsaya.com

Se store bilder av Samsaya her:


Flere KK.no-kåringer

Se også KK.no's kåringer av flere favoritter fra Oslo Fashion Week. Tidligere har vi også listet opp Norges mest sexy kvinner og de 10 fineste plaggene fra Oslo Fashion Week.

Ikke enig i denne lista? Gi uttrykk for din mening i leserforumet under.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer