Festkjoler

Hun har gått fra larve til sommerfugl

Emma Watson har tatt steget fra barnestjerne og treffer blink på den røde løperen.

SE, HUN STRÅLER: Emma Watson har all grunn til å smile. 21-åringen har funnet sin stil og stråler i rampelyset, her før premieren av den aller siste Harry Potter-filmen i London. Kjolen er fra Oscar de la Renta. Foto: All Over Press
SE, HUN STRÅLER: Emma Watson har all grunn til å smile. 21-åringen har funnet sin stil og stråler i rampelyset, her før premieren av den aller siste Harry Potter-filmen i London. Kjolen er fra Oscar de la Renta. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun ble superstjerne allerede da hun som 9-åring fikk rollen som Hermine Grang i den første Harry Potter-filmen. Siden da har det blitt totalt åtte Harry Potter-filmer på Emma Watson.

Hun ser ut som en drøm

Denne uken var det premiere på den siste, «Harry Potter og Dødstalismanene – Del 2», og frøken Watson traff blink på den røde løperen – flere ganger.

Kjolen hun valgte på selve premieren var en nydelig nude-grå prinsessekjole med langt tyllskjørt fra Oscar De La Renta.

Og hun får masse skryt av Trendtoppens lesere.

– Åh, wow … Hun ser ut som en vakker drøm! skriver «Maja».

Får skryt for frisyren

Brukeren «Tess» er enig.

– En drøm! For en flott ung dame. Liker det korte håret hennes, jeg. Det gir henne en edge, skriver hun.

– Hjelp, dette var nydelig! Hun ser virkelig ut som en prinsesse, skriver «Sunny».

LES OGSÅ: Kjolene som målbandt oss i 2010

Også «Kate» berømmer Emma Watsons kjolevalg.

– Fra larve til sommerfugl, skriver hun.

Se flere bilder av premierekjolen her:Si din mening om premierekjolen på Trendtoppen.

Mestrer den «nye» lengden

Skuespilleren er svært glad i korte kjoler, men det overrasket neppe noen at hun valgte langt til premieren. Det som var mer overraskende, var midikjolen hun gikk for på etterfesten.

Skuespillerinnen så fabelaktig ut i en kjempefeminin, champagne-farget, glitrende kjole med paljettdetaljer og gjennomsiktige partier.

– Jeg pleier å være skeptisk til kjoler som går ut og stopper rett nedenfor knærne, men her funket det, skriver «Idank».

– Vakkert! Om mulig enda vakrere enn den forrige kjolen, elsker snittet, skriver «Sis».

Også «Tess» er usikker på hvilken kjole hun liker mest.

– Nydelig, klarer ikke bestemme meg om denne eller den forrige kjolen er finest, flotte begge to! skriver hun.

– Nydelig igjen. Den enkle frisyren er perfekt til denne superfeminine kjolen, skriver «Sissel».

Se flere bilder av midikjolen her:

Si din mening om denne kjolen på Trendtoppen.

Trendy ung dame

Akkurat som kronprinsesse Mette-Marit, Kate Middleton (eller Catherine, hertuginne av Cambridge, om du vil) og Uma Thurman, klarer hun seg ikke uten «den lille hvite» i sommer. Og hun holder seg stort sett til duse, nøytrale farger som hvitt, beige, krem og grått, i tillegg til svart.

Emma Watson er tilhenger av klassiske plagg, men liker å rocke dem opp for å holde uttrykket ungt. 21-åringen lufter stadig sin nagleprydede trenchcoat, for eksempel. Skuespilleren har faktisk gjort stor suksess from modell for Burberry, motehuset som har fått æren for å lage den aller første trenchcoaten.

Også på frisyrefronten har 21-åringen valgt en edgy look. Hun lot lokkene falle og gikk for en Mia Farrow-inspirert sveis i fjor sommer.

I vår og sommer er denne looken en av de aller hotteste. Mon tro om Harry Potter-skuespilleren har hatt noe med det å gjøre?

Se alle Emma Watsons antrekk på Trendtoppen her.


Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer