Festkjoler

Hun har gått fra larve til sommerfugl

Emma Watson har tatt steget fra barnestjerne og treffer blink på den røde løperen.

SE, HUN STRÅLER: Emma Watson har all grunn til å smile. 21-åringen har funnet sin stil og stråler i rampelyset, her før premieren av den aller siste Harry Potter-filmen i London. Kjolen er fra Oscar de la Renta. Foto: All Over Press
SE, HUN STRÅLER: Emma Watson har all grunn til å smile. 21-åringen har funnet sin stil og stråler i rampelyset, her før premieren av den aller siste Harry Potter-filmen i London. Kjolen er fra Oscar de la Renta. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun ble superstjerne allerede da hun som 9-åring fikk rollen som Hermine Grang i den første Harry Potter-filmen. Siden da har det blitt totalt åtte Harry Potter-filmer på Emma Watson.Hun ser ut som en drømDenne uken var det premiere på den siste, «Harry Potter og Dødstalismanene – Del 2», og frøken Watson traff blink på den røde løperen – flere ganger. Kjolen hun valgte på selve premieren var en nydelig nude-grå prinsessekjole med langt tyllskjørt fra Oscar De La Renta. Og hun får masse skryt av Trendtoppens lesere. – Åh, wow … Hun ser ut som en vakker drøm! skriver «Maja».Får skryt for frisyrenBrukeren «Tess» er enig. – En drøm! For en flott ung dame. Liker det korte håret hennes, jeg. Det gir henne en edge, skriver hun. – Hjelp, dette var nydelig! Hun ser virkelig ut som en prinsesse, skriver «Sunny».LES OGSÅ: Kjolene som målbandt oss i 2010Også «Kate» berømmer Emma Watsons kjolevalg.– Fra larve til sommerfugl, skriver hun. Se flere bilder av premierekjolen her:

Si din mening om premierekjolen på Trendtoppen.Mestrer den «nye» lengdenSkuespilleren er svært glad i korte kjoler, men det overrasket neppe noen at hun valgte langt til premieren. Det som var mer overraskende, var midikjolen hun gikk for på etterfesten. Skuespillerinnen så fabelaktig ut i en kjempefeminin, champagne-farget, glitrende kjole med paljettdetaljer og gjennomsiktige partier.– Jeg pleier å være skeptisk til kjoler som går ut og stopper rett nedenfor knærne, men her funket det, skriver «Idank».– Vakkert! Om mulig enda vakrere enn den forrige kjolen, elsker snittet, skriver «Sis».Også «Tess» er usikker på hvilken kjole hun liker mest.– Nydelig, klarer ikke bestemme meg om denne eller den forrige kjolen er finest, flotte begge to! skriver hun.– Nydelig igjen. Den enkle frisyren er perfekt til denne superfeminine kjolen, skriver «Sissel».Se flere bilder av midikjolen her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer