BRASILIANSK STIL: Ana Beatriz Barros i M&S-undertøy. Foto: M&S
BRASILIANSK STIL: Ana Beatriz Barros i M&S-undertøy. Foto: M&S Vis mer

Undertøy

Hun har gjort større truser supertrendy

"Alle" vil ha den brasilianske typen etter at Ana Beatriz Barros sto modell for M&S.

Publisert
Hva slags truser bruker du? Vi gjetter på at du har litt forskjellige varianter i undertøysskuffen: Hotpants, g-strenger, vanlige truser og store bestemortruser. Men har du brasilianske truser?

Denne trusemodellen er blitt supertrendy i Storbritannia etter at kleskjeden M&S hyret inn den brasilianske modellen Ana Beatriz Barros som sin nye undertøysmodell.

Hva vi snakker om? Brasilianske truser er inspirert av bikinitrusene damene i Brasil går med. De er en slags mellomting mellom en g-streng og en vanlig truse. Det er mindre stoff bak enn med en vanlig truse, slik at nederste del av rumpeballene vises, men vi snakker ikke om en streng som forsvinner inn mellom skinkene. Du viser med andre ord ganske mye av rumpa, men ikke alt.

LES OGSÅ: Denne trusen kan du droppe

SNERTENT: Her ser du M&S' bestselgende truse, og den har brasiliansk snitt. Foto: M&S
SNERTENT: Her ser du M&S' bestselgende truse, og den har brasiliansk snitt. Foto: M&S Vis mer

Revet vekk fra butikkene

Og etter at Ana Beatriz viste frem sin rumpe i den brasilianske modellen, fikk mange kvinner øynene opp for denne trusen. Faktisk ble nesten 500.000 brasilianske truser revet vekk fra M&S' butikker i løpet av tre måneder i år (mars-mai). Dermed har M&S økt undertøyssalget med 64 prosent i forhold til i fjor, skriver Daily Mail. Det kan dermed se ut som om den brasilianske trusen er i ferd med å skyve g-strengen ned fra trusetronen.

G-strengen ble allemannseie da de trange, lommeløse buksemodellene klesmerker som Filippa K og Kokaii kom med på slutten av 90-tallet. Da ble alle veldig opptatte av at ikke trusekanten skulle synes gjennom klærne. Men nå er vi visst litt lei, og ønsker oss truser som dekker litt mer av skinka.

LES OGSÅ: Slik steller du bh'en din

Ingen trusekant

Og fordelen med brasilianske truser er at de dekker mer, men likevel gir deg en glatt silhuett. De fleste brasilianske truser er nemlig kantet med blonder, eller laget av et stoff som ikke trenger sømmer.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer