Angela Griffin har skaffet seg veska alle vil ha. Mulberry oversized Alexa med maskulint preg er populær verden over. Foto: All Over Press
Angela Griffin har skaffet seg veska alle vil ha. Mulberry oversized Alexa med maskulint preg er populær verden over. Foto: All Over Press Vis mer

Mulberry

Hun har vesken alle vil ha

Mulberrys Alexa har blitt revet bort som varmt hvetebrød.

Publisert
Sist oppdatert


SI DIN MENING

Drømmer du om Mulberry Alexa
Skuespiller Angela Griffin (33), dukket opp på den røde løperen med veska alle prøver å få tak i. Veska som Mulberry har kalt Alexa, inspirert av den britiske trendsetteren Alexa Chung, har blitt en hit.

Drømmer ja, men har ikke råd!
 
157 (63%)
Jeg ville aldri brukt så mye penger på en veske!
 
60 (24%)
Jeg står på venteliste!
 
33 (13%)

Alle vil ha den

Veska finnes i åtte farger og to størrelser, og selv om de har en prislapp på kr 7500,- og kr 8750,- er de mest populære fargene utsolgt verden over.

- Før veska kom hadde vi ca 100 på venteliste, opplyser Stine Folland, daglig leder i den eneste Mulberry-butikken i Norge.

Mange har fått sin drømmeveske, men nå som den er utsolgt igjen begynner ventelista og fylles opp.

- Det er helt fantastisk hvor god respons vi har fått på denne veska verden over. Alexa Chung selv har brukt den mye og har gitt mye god reklame, forteller Folland.


Et kjent fenomen


Alexa Chung er ikke den første som har fått en veske oppkalt etter seg. Den mest kjente er nok Birkin veska laget av Hermès. Luksusvesken, som motehuset lagde til skuespiller og sanger Jane Birkins ære i 1984, er et ikon på lik linje med parfymen Chanel No. 5 og pilotbrillene til Ray Ban. Ellers har, blant annet, Gucci en veske inspirert av den tidligere amerikanske presidentfruen, Jackie Kennedy Onassis og Marc Jacobs en veske inspirert av supermodellen Jessica Stam.

LES OGSÅ: Dette sier veska di om deg

Ikke den eneste

Det dukker alltid opp en såkalt it-veske som kvinner bare må ha. I fjor kom også den nye stjernedesigneren Alexander Wang en veske i svart skinn med en bunn av nagler, som ble sett hengende på armen til trendbevisste stjerner som Mary-Kate Olsen, Ashley Tisdale og Kristin Cavallari.

Detaljert trend

Vårens trender er fargerik, også på veskefronten. Blomsterpynt, paljetter og glidlåser er noen detaljer som går igjen på vårens fineste vesker.

Ta en titt på vårens råeste veskenyheter

En investering

Setter du pris på kvalitet og luksuriøs design, kan en slik veske som Mulberry Alexa være en investering Er veska i godt skinn og i fargen brunt eller svart kan du ha glede av den i mange år. Skinn blir bare finere med årene, og er også derfor et yndet vintage-kupp å trakte etter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer