Tone Damli

- Hun kler å være litt røffere!

Sjekk hvem som har fått jobben som Tone Damlis nye Idol-stylist.

TONE DAMLIS NYE STYLIST VIL KLE FRAM PERSONLIGHETEN ENDA MER: Line Langmo, kjent moteblogger, frilans-stylist og tidligere eier av butikken Carpe Diem, har store planer for hva hun skal kle Tone i under sedninegen av Idol til høsten. Foto: Andreas Fadum/All Over Press
TONE DAMLIS NYE STYLIST VIL KLE FRAM PERSONLIGHETEN ENDA MER: Line Langmo, kjent moteblogger, frilans-stylist og tidligere eier av butikken Carpe Diem, har store planer for hva hun skal kle Tone i under sedninegen av Idol til høsten. Foto: Andreas Fadum/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nybakte mammaen Tone Damli skal være en av dommerne under TV2s sending av Idol til høsten.

Nå er det også kjent hvem som skal ta seg av antrekkene til programlederen under sendingene.

Line Langmo, som har vært butikkeier for klesbutikken Carpe Diem i 9 år, har fått den gjeve jobben med å kle opp 25-åringen.

- Jeg synes hun kler å være litt røffere, men samtidig feminin, sier Langmo til STYLEmag, der hun også har hatt sin egen moteblogg de siste årene.

Les hele denne saken og intervjuet med Langmo på STYLEmags nettsider!

- En drøm å style!

Langmo, som også blogger, har jobbet med en rekke profilerte damer tidligere, men ser spesielt frem til å style Tone:

 - Det stemmer at jeg har jobbet og jobber med andre profilerte personer. Tone er veldig flink til å kle seg selv, og er en drøm å style, sier Langmo til motemagasinet.

Tones stil gjennom tidene

Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen har Damli utviklet seg fra sporty guttejente til sofistikert motedronning de siste årene.

Popstjernen, som fikk sitt store gjennombrudd i sangkonkurransen «Idol» i 2005, har gått i alt fra saggebukser og cowboyhatt, til stiletter og kjoler i smarte snitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer