Victoria Beckham

- Hun ser ut som en tysk soldat

Er den nye stilen til Victoria Beckham sexy, eller bare litt skremmende?

- Hun ser ut som en tysk soldat
Publisert
Sist oppdatert

Stem her:

Hva synes du om Victorias antrekk?

Victoria Beckham er kjent for sine mange frisyreskifter. Den ene uka har hun en skrå bob med lyse striper, den neste uka er det mørkt og pinnkort som gjelder. Ofte er det den radmagre kroppen under klærne som får mest oppmerksomhet i pressen samt det høye skobudsjettet hennes. Ikke bare har hun vist seg i en en uhyggelig heksekjole med langt, dramatisk slep. Men de siste stilskiftet har fått både internasjonale bloggere og til å reagere. Da hun nylig dukket opp på flyplassen i Los Angeles hadde hun på seg en dobbeltspent, grå militærinspirert frakk i fløyel med tilhørende uniformslue.

- Blir nervøs

Mote- og kjendisblogger Perez Hilton har ikke sansen for fotballfruas nye militante stil. - Ikke kle deg som en østtysk grensevakt igjen. Du gjør meg nervøs, skriver Perez Hilton på Gofugyourself. Kjendisbloggeren Tyler Durden mener også at det militære antrekket er skremmende, men på en mer sexy måte. - Alle unge gutter har disse ville fantasiene om at de blir kidnappet av en gjeng Playmates eller en sexy sjåfør som kjører deg et hemmelig sted for å ha sex, skriver han i bloggen sin.
 • Dette tenkte de egentlig
 • Posh kler på seg for senga
 • Se hva Posh bruker på sko
 • Stadig på vingene

  All flyinga til fru Beck vekker også bekymring i sladderpressen. I februar skrev Daily Mail at Victoria hadde tilbakelagt svimlende 414486 mil i lufta i bare i løpet av 2009. Hun har et hektisk program, og flyr fra New York til Milano for å være sammen med familien, før hun reiser til London for å besøke foreldrene sine, før hun reiser tilbake til New York for å følge designmerket sitt.

  - Drikk i det minste vin

  Eksperter hevder at dette tette programmet utgjør en risiko for helsa. - Hun står i fare for å få bli syk når hun tilbringer så mye tid i oksygenfattige omgivelser. Hun burde i det minste drikke et par glass rødvin under hver tur, siden det inneholder mye antioksidanter. Og hun står i fare for å få blodpropp, særlig hvis hun går på p-piller, sier Farrol Kahn, rådgiver ved Aviation Health til Daily Mail.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer