Pamela Anderson sine glansdager er over mener kommentator på trendtoppen. Foto: All Over Press
Pamela Anderson sine glansdager er over mener kommentator på trendtoppen. Foto: All Over Press Vis mer

Trendtoppen

- Hun ser ut som en vaskeklut

Stemmegiverne på Trendtoppen er ikke nådige.

PublisertSI DIN MENING

Hva synes du om stilen til Pamela

Skuespiller, modell og rock’n’roll babe, Pamela Anderson (42), er kjent for sin rolle som CJ i Baywatch og Playboy. Men mest kjent er hun antakelig for sine store silikonpupper.

LES OGSÅ: Menn bruker ett år av livet på å glane på jenter

Jeg synes stilen hennes er forferdelig
 
96 (53%)
Den er helt OK
 
50 (28%)
Jeg digger stilen hennes!
 
34 (19%)

Turbulent kjærlighetsliv

Pamela har vært gift hele tre ganger. Hennes første ekteskap var med Tommy Lee, den utagerende trommeslageren fra Mötley Crüe. De fikk to sønner sammen og Lee måtte sitte fire måneder i fengsel for å ikke nekte for at han sparket Pamela mens hun holdt en av deres sønner. Hun har også vært gift med kid Rock og ekskjæresten til Paris Hilton, Rick Salomon. Hun er ikke gift med noen av dem nå.

LES OGSÅ: Ser ut som en morgenkåpe

Er storhetstiden over?

Da Pamela dukket opp på en åpningsfest i Los Angeles nylig, hadde hun på seg en sølvfarget omslagskjole. 92% av stemmegiverne på trendtoppen hater dette antrekket.

- Vaniljeblondt hår, for mye sparkel i ansiktet og litt for mange år blir som vi ser her ikke direkte skjønt, mener «Jane». «Lilli» er enig:

- Hun ligner mer og mer på en gammel vaskeklut spør du meg. Pamelas storhetstid er definitivt over, slår hun fast.

LES OGSÅ: Slik legger du perfekt foundation

Får også skryt

Selv om Pamela som oftest får kritikk for sine antrekk, fikk hun derimot skryt da hun dukket opp i en nydelig hvit kjole, som må sies å være tekkelig for henne å være. Den elsket nemlig 66% av stemmegiverne på trendtoppen.

- Dette er vel noe av det bedre hun har tatt på seg, kommenterer Mie.

LES OGSÅ: Noe av det fineste jeg har sett

Minimote

Mye kan sies om Pamela, men en grå mus er hun ikke. Hun har i årevis kledd seg i korte kjoler som for alvor er i motebildet denne sommeren, på samme vis som miniskjørtene. B

LES OGSÅ:Kle deg kult på jobb i varmen


Du bestemmer


Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av deg selv i dine favorittklær. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg på stranda i Cancun, Mexico den 19. februar 1995 og var et av paparazzienes yndlingspar. Foto: All Over Press
Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg på stranda i Cancun, Mexico den 19. februar 1995 og var et av paparazzienes yndlingspar. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer