Tv-kjendis og stilikon Alexa Chungs klessmak førte henne til topp på fjorårets Best Kledde-liste.  Foto: All Over Press
Tv-kjendis og stilikon Alexa Chungs klessmak førte henne til topp på fjorårets Best Kledde-liste. Foto: All Over Press Vis mer

Alexa Chung

Hun slo Kate Moss rett ut

Alexa Chung. Merk deg navnet: Denne stilstjernen vil vi se mye mer til!

Publisert


Den litt rare, men alltid gjennomførte stilen til britiske Alexa Chung (26) ført henne helt til topp på lista over det best kledde kvinnene i 2009.

Det er kredible Vogue som har gitt Alexa Chung den gjeve tittelen. Dette skriver britiske Telegraph.

Dumper Kate Moss

Modell Kate Moss har hatt en enestående posisjon i motetoppen i årevis. På denne lista dumpet hun ned på tiendeplass, og slo bare såvidt trashstil-popdivaen Lady Gaga.

Her kan du se hvordan Alexa Chung har kledd seg denne vinteren.

Inspireres av Jane Birkin


Den britiske modellen og tv-kjendisen Alexa Chung fikk status som en av de nye, store it-jentene etter at hun ble kåret til årets best kledde i 2007 av blant annet Tatler og Glamour magazine.

Stilen hennes blir karakterisert som avslappet og litt snål. Selv har Alexa sagt at hun helst vil se ut som en ulastelig antrukket liten gutt, eller ha en snuppete 60-tallsstil, slik som Françoise Hardy. Hun har blant annet Marianne Faithful, Jane Birkin og Anita Pallenberg som sine inspirasjonskilder.

Hun er også nær venninne med et annet stilikon, stjernemodellen Agyness Deyn.

Slo både «Coco» og «Carrie»

På andreplass kom den franske skuespilleren Audrey Tautou, kjent fra rollen som Coco Chanel i filmen «Coco before Chanel» og Amelie i «Den fabelaktige Amelie fra Montmartre». Sex and the Citys Sarah Jessica Parker tok tredjeplassen.

Her er Vogues fulle liste:


1. Alexa Chung, tv-kjendis
2. Audrey Tautou, skuespiller
3. Sarah Jessica Parker, skuespiller
4. Cheryl Cole, X Factor-dommer
5. Dannii Minogue, X Factor-dommer
6. Emma Watson, skuespiller
7. Sienna Miller, skuespiller
8. Diane Kruger, skuespiller
9. Freida Pinto, skuespiller
10. Kate Moss, modell
11. Lady Gaga, singer
12. Lily Donaldson, modell
13. Leighton Meester, skuespiller
14. Michelle Obama, USAs førstedame
15. Angelina Jolie, skuespiller
16. Georgia May Jagger, modell
17. Anna Friel, skuespiller
18. Olivia Palermo, tv-kjendis
19. Carla Bruni-Sarkozy, Frankrikes førstedame
20. Beth Ditto, sanger

Stem på Alexas antrekk

Flere av Alexa Chungs antrekk ligger på Trendtoppen.no, hvor du kan stemme rødt eller grønt på dem avhengig av om du hater eller elsker dem. Som du kan se av resultatene til nå er responsen varierende.


Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Stem og si din mening

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen. Husk å stemme på dagens antrekk.

Alexa Chung har blitt en fast gjest på den røde løperen. her har hun valgt en knallrød cocktailkjole.  Foto: All Over Press
Alexa Chung har blitt en fast gjest på den røde løperen. her har hun valgt en knallrød cocktailkjole. Foto: All Over Press Vis mer
Stilen til Alexa kan karakteriseres som kul, avslappet og breddfull av attitude. Her er hun på Emmy-show i en lilla, asymmetrisk kjole med gullprikker.  Foto: All Over Press
Stilen til Alexa kan karakteriseres som kul, avslappet og breddfull av attitude. Her er hun på Emmy-show i en lilla, asymmetrisk kjole med gullprikker. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer