Trendtoppen

– Hun var aller vakrest

Slo alle på Golden Globe.

BEST KLEDD: Dianna Agron var den best kledde kvinnen på Golden Globe, ifølge KK.no's Trendtoppen. Foto: All Over Press
BEST KLEDD: Dianna Agron var den best kledde kvinnen på Golden Globe, ifølge KK.no's Trendtoppen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Liker du best duse eller sterke farger på finkjoler?

Hun danket ut både Angelina Jolie, Megan Fox og January Jones.Skuespiller Dianna Agron var den som var aller vakrest på Golden Globe Awards på søndag. SE OGSÅ: Det er noe spesielt med denne kjolen

9 av 10 elsker

Det mener i alle fall 92 prosent av Trendtoppen-brukerne. Det betyr at Agron i skrivende stund topper listen over den best kledde kjendisen akkurat nå.24 år gamle Dianna, som spiller cheerleaderen Quinn Fabray i TV-serien Glee, strålte i sin nudefargede J. Mendel-kjole uten stropper. - Helt nydelig!, kommenterer Luella.- Old Hollywood glamour!, skriver Ida.Se ALLE Golden Globe-kjolene på Trendtoppen.no ved å klikke her.

På 2. og 3. plass

De tre øverste plassene på Trendtoppen okkuperes også av gylne Golden Globe-damer.Selv om vi så mye sterke farger på årets utdeling, både Angelina Jolie og Mila Kunis strålte i sine smaragdgrønne kjoler, ser det ut til at KK.no-leserne foretrekker lyse farger.På andre plass finner vi Moderen Family-skuespiller Sarah Hyland i en nudefarget stroppeløs kjole med blonder – som fikk hele 91 prosent til å klikke på elsker det-knappen.Countrysanger Carrie Underwood stikker av med tredjeplassen i sin glitrende Badgley Mischka-kjole.Se store bilder av topp 3 her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer