Bli ny:

– Hun vil finne seg selv igjen

Etter noen tøffe år fortjener Shaghayegh å bruke tid på egenpleie, mener venninnen Farnaz.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Min venninne Shaghayegh har brukt minimalt med tid på seg selv og utseendet de siste fire–fem årene. Det har vært en tøff tid, der hun har mistet flere av sine nærmeste etter å ha pleiet dem gjennom langvarig sykdom.

Jeg besøkte henne for noen dager siden, og da ga hun uttrykk for at hun ønsket å se freshere ut. Hun vil finne igjen den «gamle seg», men vet ikke hvordan hun skal gå fram.

Shaghayegh trenger veiledning og tips fra fagfolk om makeup, hårfrisyre og klesstil. Hun bruker sjelden sminke og kler seg mest i mørke farger.

Dagene er fylt med jobb, lekser med barna, middag, husarbeid og ungenes fritidsaktiviteter. En gang i uka trener hun squash for å komme seg ut av huset, få positivt påfyll og ha egentid.

Shaghayegh er omtenksom, snill og tar mye hensyn til alle andre enn seg selv. Hun fortjener virkelig en dag der hun kan få inspirasjon, overskudd og se seg selv med nye øyne.

Stiltips

- Shaghayegh er slående vakker. Hun må tillate seg selv å stråle, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer