Undertøy

Huskelista til menn som skal kjøpe undertøy

Unngå pinlige øyeblikk foran juletreet. Følg heller disse rådene.

IKKE NØDVENDIGVIS SLIK: - Unngå de minste trusene, pynt som fjær og store smykker, det skal både være anvendelig og sexy, sier KKs egen mote- og skjønnhetsredaktør, Silje Pedersen. Foto: All Over PressAll Over Press
IKKE NØDVENDIGVIS SLIK: - Unngå de minste trusene, pynt som fjær og store smykker, det skal både være anvendelig og sexy, sier KKs egen mote- og skjønnhetsredaktør, Silje Pedersen. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ønsker du å overraske henne med lekkert undertøy i år? Pakke inn franske blonder og lingerie i rødt silkepapir, og legge det under edelgranen?Vel, du er ikke alene. Er det noe menn gjør rett før jul, så er det å hamstre inn bh-er og truser til kjæresten.LES OGSÅ: Historisk lekkert fra Triumph

Ofte bomkjøp

Men det er ikke så lett å treffe blink. Ifølge den engelske avisen The Daily Mail viser en ny undersøkelse at halvparten av de over 24 millionene undertøysettene som gis bort i høytiden, faktisk ender opp bakerst i skapet. Ingen grunn til å tro det er annerledes her hjemme.For enten er det for smått, stort, kinky eller RØDT. En vanlig felle mange menn går i, er nemlig at de gjerne kjøper det de helst vil se kjæresten sin i, isteden for å tenke seg til hva hun egentlig vil ha.

Hvor store er egentlig puppene?

Og ikke minst bommer de på størrelsen, og tror at puppene til sin utkårede er plommer når de egentlig er meloner, og omvendt. Et godt sted å starte for å unngå bomkjøp, er derfor undertøysskuffen hennes. Kanskje du rett og slett skal tjuvlåne noe derfra, og ta med til butikken?
 • Men vær obs på at så mange som 7 av 10 kvinner bruker feil bh-størrelse. Og i de fleste tilfellene har de større pupper enn de tror.
 • De fleste tror dessuten at de er større rundt bysten og velger derfor en for vid bh.

  Oppskriften til suksess

  Når så cup-er og bystemål er på plass, er trinn 2 å finne noe hun faktisk liker. Men selv om du selv elsker forførende franske åpninger og pikante Moulin Rogue-inspirerte kreasjoner, er det ikke sikkert hun er like begeistret. Og valg av materialer er selvsagt også viktig.- Undertøy i god kvalitet er alltid en sikker vinner under juletreet. Sats gjerne på et elegant sett med blonder, gjerne i rødt eller svart, sier KKs egen mote- og skjønnhetsredaktør, Silje Pedersen, til KK.no.Kanskje du vil gi henne noe av dette?

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer