Trend

Husker du denne? Nå er den tilbake

– Joggedressens festdrakt, mener motejournalist.

SAMARBEID: Ganni og Juicy Couture slår hodene sammen for årets kanskje mest hypede designersamarbeid. FOTO: Ganni.
SAMARBEID: Ganni og Juicy Couture slår hodene sammen for årets kanskje mest hypede designersamarbeid. FOTO: Ganni. Vis mer
Publisert

Tidlig 2000-tallet har allerede stått sterk i motebildet en stund nå, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu. Heller snarere tvert imot.

Nå slår Ganni seg sammen med Juicy Couture om en kolleksjon som ville fått Paris Hilton til å utbryte: «That's hot».

Det er på mange måter designersamarbeidet vi ikke så komme. Samtidig ligger det an til å bli årets kanskje mest hypede samarbeidskolleksjon. For mange et klart minne fra tidlig 2000-tallet er tracksuiten både elsket og hatet. Og hvem skulle vel tro at vi etter to år med hjemmekontor og sosial distansering var klare for å hoppe i nok en joggedress?

– Da tracksuitene ble ikoniske på begynnelsen av 2000-tallet, var jeg i tjueårene og jobbet i butikk i København. Jeg husker jeg var helt besatt med looken. I dag er det så gøy å se våre yngre team-medlemmener omfavne Y2K-trendene, sier Gannis Ditte Reffstrup til Vogue.

– Så da muligheten bød seg, føltes det umiddelbart som en perfekt match (...) Jeg tror det er noe uventet i sammenstillingen av de to merkene som gjør at det fungerer og det føles som et frisk pust, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer