Trender

Husker du disse? Nå er de tilbake

– Min mormors valgte vintersko, minnes motejournalist.

NOSTALGISK STAYER: Snowjoggen er tilbake i motebildet. FOTO: Prada.
NOSTALGISK STAYER: Snowjoggen er tilbake i motebildet. FOTO: Prada. Vis mer
Publisert

Hvem husker vel ikke snowjoggen? Den varme, men litt stygge følgesvennen som mora di insisterte på at du skulle ha på fra medio september, og som mot all overbevisning faktisk holdt deg både varm og tørr på beina. Hvor kul den var, er en annen sak. Men aldri si aldri.

For nå er faktisk den utskjelte vinterskoen tilbake i motebildet.

– Snowjoggen! Først og fremst gir den minner til at det var min mormors valgte vintersko, sier MinMote-journalist Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen til KK.

Hun mener trenden føyer seg inn i rekken av 2000-tallstendenser som Crocs, Uggs og Moon Boots som alle har gjort comeback.

– Om man vil tilbake til snowjoggen har jeg tro på en litt sporty hverdagsstyling. Her gjelder det å ikke prøve å finne opp kruttet. Det er en komfortabel sko, så den gjør seg med jeans og boblejakke.

Og ettersom det er nettopp en praktisk og komfortabel sko, tror Gulbrandsen den absolutt har potensialet til å virkelig slå an.

– Men jeg tror den skal kjempe hardt mot både Uggs og Moon Boots, som virkelig har markert seg i trendbildet nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer