Ofw

Hva blir årets største moteøyeblikk?

Sjekk programmet for Oslo Fashion Week.

KJENDISMODELL: Det er ikke uvanlig å se kjendiser på catwalken under OFW. På åpningen av moteuken i februar stjal komiker Christine Koht showet. Foto: Per Ervland
KJENDISMODELL: Det er ikke uvanlig å se kjendiser på catwalken under OFW. På åpningen av moteuken i februar stjal komiker Christine Koht showet. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Etter nøye vurdering ble det bestemt at moteuken skal gå som planlagt, 8. -14. august.- Selv om det virker meningsløst å promotere et motearrangement i disse dager, velger vi å ta tilbake hverdagen, sa Annikken Vear, prosjektleder i Oslo Fashion Week i en pressemelding.Tirsdag 8. august rulles altså den røde løperen ut foran Posthallen i Kvadraturen i Oslo. Og nok en gang kommer KK.no til å holde deg oppdatert om stjernestil og catwalkhøydepunkter fem dager til ende.

Hva skjer i år?

Sesongens debutant er L&J, designerduoen Linne Røstad og Jason Sharpe. L&J bruker kun 100 prosent naturmaterialer – som silke, ull, alpakka og kasjmir. - Vi ønsker å lage klær med ren samvittighet. Vi lager klær du kan sove i. Jeg lager heller klær som er litt dyrere, men som man kjenner historien til, sier Sharpe i en pressemelding. Publikumsfavoritter som Fam Irvoll og Moods of Norway er selvsagt med denne gangen også. Og superdesigner Kristian Aadnevik gjentar suksessen fra i fjor og har igjen designet plagg for kleskjeden Riccovero. På programmet denne sesongen finner vi også to nye OFW konsepter.Cocoon: OFWs samarbeid med de norske mote- og designerskolene hvor studenter har samarbeider om et felles catwalkshow.The Cool Project: En designkonkurranse for profesjonelle så vel som hobbydesignere med mål om å «ta tilbake» vår nasjonale arv; det handler om norsk ull, strikk- og vevtradisjon.

HER ER HELE OFW-PROGRAMMET:

Hvis ikke annet er oppgitt, vil arrangementet skje på hovedarenaen i Posthallen i Kvadraturen (Dronningensgate/Prinsensgate).

Tirsdag

9. augustKl. 18.00: Offisiell åpning av OFW Kl. 21.00: Årets debutant L&J har visning + trendvisning – kun inviterte

Onsdag

10. augustKl. 17.00: The Cool Project – vernissageKl. 18.00: Armando SantosKl. 19.00: MarietteKl. 21.00: Fam Irvoll – kun inviterte

Torsdag

11. augustKl. 17.00: Cocoon ShowKl. 18.00: Sca UlvenKl. 19.00: Ingunn Birkeland – kun inviterteKl. 21.00: Line of OsloKl. 22.00: Moods of Norway – Øvrevoll Galoppbane

Fredag

12. augustKl. 21.00: Riccovero og Kristian Aadnevik for Riccovero – Ballroom (Nedre Vollgate 11)

Lørdag

13. augustKl. 22.00: OFWs offisielle party – Kunstnernes hus (Wergelandsveien 17) - kun inviterte

Du kan også være med

Alle OFW-arrangementer ikke merket med kun inviterte er åpent for alle. Dersom du har lyst å oppleve moteuken med egne øyne, kan du melde deg på festlighetene via denne linken her. Moods of Norways visning på Øvrevoll Galoppbane kan du melde deg på her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer