Mulberry

Hva er det med denne vesken?

Hipp, kul og veldig dyr!

MULBERRY VESKE- CARA DELEVINGNE - TIL LUKSUSPRIS: Supermodellen har designet kule vesker for Mulberry, men den er kanskje litt for dyr (18 000 kroner) for kundene den ønsker å tiltrekke seg, skriver Daily Mail.  Foto: Palace Lee, PacificCoastNews/All
MULBERRY VESKE- CARA DELEVINGNE - TIL LUKSUSPRIS: Supermodellen har designet kule vesker for Mulberry, men den er kanskje litt for dyr (18 000 kroner) for kundene den ønsker å tiltrekke seg, skriver Daily Mail. Foto: Palace Lee, PacificCoastNews/All Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det britiske motehuset Mulberry er kjent for sine lekre og stilfulle «it-vesker», og har vært et av verdens mest populære designermerker de siste årene.

Å ha en Bayswater på armen, har vært et signal om at du har god smak (og litt penger på bok).

Ja, nå er det ikke så umulig å tenke seg at man investerer litt i armpynten - dyre designervesker har blitt et vanligere syn på armen til norske kvinner de siste årene.

- Det er absolutt en trend å se en designveske som en investering til garderoben, har  innkjøpssjef ved Høyer Luxury, Nina Buzzi, sagt til KK tidligere.

«Alexa»-effekten

Ofte er en Mulberry-veske et må ha hos enkelte, og noe man må sette seg opp på venteliste for å få. Det var ikke uten grunn at motehuset gikk til værs på salgstoppen da Alexa Chung-effekten herjet verden over. 

Alexa-vesken, som var inspirert av den britiske trendsetteren Alexa Chung, ble en hit over natten, og det samme skjedde med vesken den amerikanske popsensasjonen Lana Del Rey fikk oppkalt etter seg.

Eleganse og nostalgi

Mulberrys siste kampanje er også et syn for øyet. Her ser vi supermodell og it-jente Cara Delevingne (22) i det skotske høyland, i foldeskjørt i duse farger, svale 70-tallsinspirerte bluser og knestrømper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer