Crocs

Hva er det med disse skoene?

Fashionistaene hater dem, men de selger som bare det.

PÅ RØD LØPER: Brooke Shields gikk like godt for Crocs da hun deltok på NBC Universals årlige arrangement på Rockefeller Center i New York.  Foto: All Over Press
PÅ RØD LØPER: Brooke Shields gikk like godt for Crocs da hun deltok på NBC Universals årlige arrangement på Rockefeller Center i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om Crocs?Det er lett å forstå at Crocs er blitt en slager blant sykepleiere, kokker og båtfolk – og barn. Skotøyet er praktisk og lett å gjøre rent.

De kom med et smell i 2007, og ble umåtelig populære. Fire år etter er ikke skoene like trendy.

Nå er det ingen som noen gang har påstått at de er elegante, men Crocs har vunnet pris for beste sko, blant annet.

Pene eller ikke, Crocs skal være så komfortable at mange som har jobber der de må stå og gå mye, som sykepleiere, hjelpepleiere og butikkassistenter, sverger til dem.

Så det er faktisk fortsatt mange som kjøper Crocs. Likevel har KK.no tidligere bedt om å få slippe disse skoene i motebildet.

jeg hater dem!
 
113 (36%)
Sikkert greit for barn og sykepleiere, kanskje … 
 
84 (26%)
De er jo praktiske, da …
 
76 (24%)
Jeg elsker dem.
 
26 (8%)
Jeg bryr meg ikke.
 
18 (6%)

Elsk eller hat?

At skoene har blitt stuereine som mote, er litt vanskeligere å skjønne seg på.

Fashionistaer, bloggere og andre forståsegpåere hater dem. Intenst. Men skoene selger som bare det.

Selv Time Magazine har uttrykt sin forakt for Crocs. De satte skoene på lista over verdens 50 verste oppfinnelser i mai 2010.

Småbarnsforeldrenes favoritt

Småbarnsforeldre av alle slag ser ut til å sette pris på det praktiske fottøyet. Også de med stjernestatus og kredibilitet hva mote angår.

Supermodell og Project Runway-programleder Heidi Klum velger annet å smykke egne føtter med, men lar barna traske i gummikreasjonene som opprinnelig ble funnet opp for båtfolk i Florida, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

Selv Sex og singelliv-stjernen Sarah Jessica Parker lar sønnen James Wilkie tutle rundt i Crocs.

Verre er det da kanskje når damer som Alicia Silverstone og Brooke Shields tar dem i bruk. Ikke bare for å ta ut søpla, heller.

Shopping er én ting, Goldie Hawn. Crocs på rød løper, derimot … Det er vel å dra «avslappet stil» litt langt, Brooke Shields?

Se kjendisene som velger Crocs her:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer