Rihanna

Hva har skjedd med Rihanna (26)?

Popprinsessen kom overraskende påkledd på Grammys - og ble stilt i skyggen av 30 år eldre Madonna (56).

PÅKLEDD: Rihanna (26) kom overraskende påkledd til søndagens Grammy-utdeling i LA.  Foto: Broadimage/REX/All Over Press
PÅKLEDD: Rihanna (26) kom overraskende påkledd til søndagens Grammy-utdeling i LA. Foto: Broadimage/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Natt til mandag gikk den årlige Grammy-utdelingen av stabelen i Hollywood. 

Prisutdelingen, som regnes som musikkbransjens Oscar, er alltid en svært glamorøs affære, dog med smak, og for to år siden innførte faktisk TV-kanalen CBS (som viser Grammys) en egen kleskode for deltagerne på prisutdelingen. 

I et forsøk på å få bukt med altfor dristige, paparazzilokkende kjendisantrekk på den røde løperen, bestemte de at plagg som synliggjør rumper, pupper, samt upassende bar hud, ikke skulle være tillatt blant de celebre gjestene. 

Regelen har imidlertid ikke fungert helt som tv-kanalen kunne tenkt seg, og under søndagens arrangement var det en 56 år gammel ringrev som (nok en gang) stjal rampelyset. 

De fleste hadde kanskje ventet seg at popprinsesse Rihanna (26) skulle stjele blitzregnet, i et av sine vanligvis så avslørende antrekk.

Men under søndagens utdeling, var det verdens popdronning - selveste Madonna (56) som fikk paparazziblitzene til å koke. 

LES OGSÅ: Derfor elsker Rihanna disse skoene

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer