<strong>TOTAL STILENDRING:</strong> Pink er nesten ugjenkjennelig i romantisk småblomstrete topp og lyselilla blyantskjørt. Foto: All Over Press
TOTAL STILENDRING: Pink er nesten ugjenkjennelig i romantisk småblomstrete topp og lyselilla blyantskjørt. Foto: All Over Press Vis mer

Pink

Hva har skjedd med stilen hennes?

Popprinsesse-rebellen Pinh har gått fra rockebabe til sliten husmor-stilen.

Publisert
Sist oppdatert


SI DIN MENING

Liker du den nye stilen til Pink?
Alecia Beth Moore (30), bedre kjent som artisten Pink, har gått igjennom et aldri så lite stilskifte. Den ellers så utagerende rockebaben ser nå ut til å sverge til småblomstrete pastellplagg. Kanskje gjenforeningen med ektemannen har satt henne i husmortanker?

Nei
 
53 (47%)
Ja
 
48 (43%)
Vet ikke
 
11 (10%)

Flere stilskifter

Det er ikke første gang den populære artisten går igjennom stilskifte. Først var hun en r’n’b artist med debutalbumet «Can’t Take Me Home» som kom ut i 2000. Erfaringene hun gjorde med albumet ledet til hennes neste kalt «Missundaztood», hvor hun gikk i en mer rocka retning. Hun følte seg misforstått og ville ikke være en vanlig, søt popjente. Det er den Pink som har blitt dyrket fram og stilen hennes har vært vågal og fargerik. Nå skjuler hun tatoveringene med blomstrete plagg, som riktignok er veldig i tiden akkurat nå. Her får du tips om hvordan du kan bruke den mønstrete trenden

Delt mottakelse

På Trendtoppen er det ikke mange som liker denne forandringen. Selv om 66% av stemmegiverne sier de elsker antrekket, er kommentarfeltet preget av det motsatte.

- Årets stilkræsj! Pink må berre innfinne seg med at denna stilen e forbeholdt søte, nette og feminine kvinnfolk, mener «Etna».

«Maria» er enig med «Etna»:

- Denne ble litt vel sukkersøt til henne. Nei jeg likte den ikke, kommenterer hun.

Andre derimot synes den nye stilen kler Pink.

- Den var lekker, synes «Vivi».

- Jeg synes hun var fin i den kjolen. Veldig uvant Pink, men kledelig, skriver «Meg».

Se bilder av Pink som vi kjenner henne

Ikke alene

Det er ikke bare Pink som skifter stil fra tid til annen. Christina Aguilera kunne nylig feire 10-årsjubileum som artist, og har gått fra å være en hip-hop jente til en glamorøs femme fatale. Sammen med Mya og Lil' Kim og gjorde de svært suksessfull versjon av «Lady Marmelade» i 2001, som var soundtrack til filmen «Moulin Rouge» med Nicole Kidman i hovedrollen.

Bruk din stemme

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av deg selv i dine favorittklær. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer