Klær

Hva i all verden er det hun har på seg?

Realitystjerne og designer Whitney Port (25) fra tv-suksessen The City er ikke akkurat sin egen beste reklame.

<strong>UHELDIG:</strong> Vi vet godt at supersøte Whitney Port kan bedre enn dette, selv om det hjalp noe å ta av den barnslige genseren. Foto: All Over Press
UHELDIG: Vi vet godt at supersøte Whitney Port kan bedre enn dette, selv om det hjalp noe å ta av den barnslige genseren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«The City»-jenta tuslet nylig rundt i Los Angeles iført litt for lange jeans med stor sleng, flipflops og en uformelig rosa genser med iskremøyne.

Se og stem på antrekket på vårt motebarometer Trendtoppen.no er!

Kritikk fra leserne

Leserne av Trendtoppen er ikke nådige så langt når de kommenterer den vanligvis så stilsikre designerens antrekk:

– Er du designer og realitystjerne er dette ikke måten du vil gå kledd. Ingen gidder å følge med på en linje der designeren går kledd som dette. Hvis designeren ikke kan kle seg, hvordan kan linjen hennes være kledlig da? undrer Ida.

Luella kunne ikke vært mer enig:

– Jeg har ikke ord ... Dette var det verste jeg har sett henne i noensinne. Og for en designer... Ida har rett i at dette er elendig reklame for kleslinjen hennes, sier hun.

Presenterte vårklærne


Men selv om dette antrekket ikke er noen god reklame for designerens kleskolleksjon, Whitney Eve, ser selve kolleksjonen uendelig mye bedre ut.

Whitney Port presenterte sin vårkolleksjon under New York Fashion Week nylig.

Se bilder fra presentasjonen av Whitney Eve her:


– Hvordan er det mulig å ha en slik genser i skapet? Jeg elsker slengbukser, men jeg forstår ikke hvorfor så mange har dem for lange, skriver Mikey, og fortsetter:

– Buksene skal ikke subbe i bakken, det er da slengen ikke ser bra ut. De skal ikke ligge over føttene heller.

Til Whitneys forsvar må vi vise dere hvor god peiling den unge designeren har normalt sett.

Se bare på disse antrekkene:


Heldigvis er det ikke ofte vi ser den unge skjønnheten i et så barnslig og stilsvakt antrekk. Vi kan vel alle kjenne oss igjen i det å ha en litt dårlig dag, men da kan det være en fordel å ha ryddet klesskapet så man slipper å dra på seg en genser fra barndommen og altfor store bukser.

Du bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Se og stem på alle Whitney Ports antrekk på Trendtoppen her!

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer