Klær

Hva i all verden er det hun har på seg?

Realitystjerne og designer Whitney Port (25) fra tv-suksessen The City er ikke akkurat sin egen beste reklame.

UHELDIG: Vi vet godt at supersøte Whitney Port kan bedre enn dette, selv om det hjalp noe å ta av den barnslige genseren. Foto: All Over Press
UHELDIG: Vi vet godt at supersøte Whitney Port kan bedre enn dette, selv om det hjalp noe å ta av den barnslige genseren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«The City»-jenta tuslet nylig rundt i Los Angeles iført litt for lange jeans med stor sleng, flipflops og en uformelig rosa genser med iskremøyne.Se og stem på antrekket på vårt motebarometer Trendtoppen.no er!

Kritikk fra leserne

Leserne av Trendtoppen er ikke nådige så langt når de kommenterer den vanligvis så stilsikre designerens antrekk: – Er du designer og realitystjerne er dette ikke måten du vil gå kledd. Ingen gidder å følge med på en linje der designeren går kledd som dette. Hvis designeren ikke kan kle seg, hvordan kan linjen hennes være kledlig da? undrer Ida.Luella kunne ikke vært mer enig:– Jeg har ikke ord ... Dette var det verste jeg har sett henne i noensinne. Og for en designer... Ida har rett i at dette er elendig reklame for kleslinjen hennes, sier hun.

Presenterte vårklærne

Men selv om dette antrekket ikke er noen god reklame for designerens kleskolleksjon, Whitney Eve, ser selve kolleksjonen uendelig mye bedre ut.Whitney Port presenterte sin vårkolleksjon under New York Fashion Week nylig.Se bilder fra presentasjonen av Whitney Eve her:

– Hvordan er det mulig å ha en slik genser i skapet? Jeg elsker slengbukser, men jeg forstår ikke hvorfor så mange har dem for lange, skriver Mikey, og fortsetter: – Buksene skal ikke subbe i bakken, det er da slengen ikke ser bra ut. De skal ikke ligge over føttene heller.Til Whitneys forsvar må vi vise dere hvor god peiling den unge designeren har normalt sett. Se bare på disse antrekkene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer