Bella Hadid

Hva skjedde her, Bella Hadid?

Supermodellen gikk fra supersexy til superkjedelig på én dag.

BELLA HADID PÅ AMFAR-GALLA: Supermodellen gikk fra supersexy til superkjedelig på en dag. Skjønnheten kler det meste, men denne sorte kjolen er ikke vår favoritt, Bella. Se alle bildene fra AmfAR-gallaen nederst i saken. Foto: Scanpix
BELLA HADID PÅ AMFAR-GALLA: Supermodellen gikk fra supersexy til superkjedelig på en dag. Skjønnheten kler det meste, men denne sorte kjolen er ikke vår favoritt, Bella. Se alle bildene fra AmfAR-gallaen nederst i saken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det var ei jente som fikk mye oppmerksomhet i media denne uken, så var det Bella Hadid (19). På forsiden av de fleste nettsider var hun avbildet i en dristig og sexy silkekjole i rødt. Tidligere denne uken under filmfestivalen i Cannes, har 19-åringen også imponert med en lekker kjole fra norske Peter Dundas' design. Men, da årets AmfAR Cinema Against AIDS-galla gikk av stabelen, skuffet supermodellen på kjolefronten. Å være toppmodell og ha på seg et antrekk fra en stor designer, betyr nødvendigvis ikke suksess på rød løper hver eneste gang. 

Men det var ikke bare Bella Hadid som hadde en nedtur i denne omgang. Vanessa Paradis (43) er så utrolig vakker, men denne kjolen var ingen fulltreffer på henne. Er det bare jeg som får litt kråke-vibber? Mischa Bartons (30) antrekk ble litt for mye av det gode, mens Irina Shayks (30) kjole er fin, men kjedelig. Det blir veldig platt. Dessverre var det flere nedturer enn oppturer i denne omgang. I bildekarusellen under kan du selv ta en titt og se hva du syns om kjolene fra AmfAR-gallaen 2016.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer